• Νέο
Λαβές AMILA Power Grip
Λαβές AMILA Power Grip
Λαβές AMILA Power Grip
Λαβές AMILA Power Grip
Λαβές AMILA Power Grip
Λαβές AMILA Power Grip

Λαβές AMILA Power Grip

96628
Προϊόν σε απόθεμα
11,90 €
Λαβές με ειδικό σχεδιασμό, που ακολουθούν το φυσικό εύρος κίνησης, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα της άσκησης. Ιδανικές για πιέσεις και έλξεις.
  • Χρώμα Μαύρο
  • Είδος Λαβές - Ιμάντες
  • Υλικό TPR
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Οι λαβές Power Grip από την AMILA θα γίνουν από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Compact σχεδιασμός, αλλά με αμέτρητες διαφορετικές χρήσεις, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε του στόχους σας. Ειδικά σχεδιασμένες για βελτίωση των αποτελεσμάτων, μειώνοντας παράλληλα τη δυσφορία που μπορεί να προκαλέσουν οι ίσιες λαβές ή οι μπάρες. Διαθέτουν διπλό ιμάντα για μέγιστη αντοχή.

Λαβές AMILA Power Grip

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Λαβές AMILA Power Grip

Υλικό
TPR
Χρώμα
Μαύρο
Είδος
Λαβές - Ιμάντες
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.