Οι σταθμοί εκγύμνασης ή πρέσες είναι μηχανήματα σταθερής τροχιάς τα οποία είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν με ασφάλεια μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα.

Τα μηχανήματα σταθερής τροχιάς, χωρίζονται σε 2 μεγάλες βασικές κατηγορίες, με ενσωματωμένα τα βάρη (Weight Stack) και χωρίς ενσωματωμένα βάρη (Plate Loaded). Τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερης αντοχής, ενώ χρειάζονται λιγότερη συντήρηση όμως με μια δυσκολία στην γρήγορη εναλλαγή κιλών (καθώς πρέπει να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δίσκοι) . Στα μηχανήματα weight stack μπορείτε να βρείτε διάφορες σειρές της Impulse όπως η IT95, IF93, PL90, FE97 ενώ στα Plate Loaded κορυφαία σειρά αποτελεί η SL70.

Τα μηχανήματα σταθερής τροχιάς που θα βρείτε στο site, μας είναι χωρισμένα σε σειρές, για να μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε και να βλέπετε συνολικά την σειρά της αρεσκείας σας.

Τα μηχανήματα εκγύμνασης ποδιών είναι μια μεγάλη κατηγορία πρεσών. Στην προϊοντική μας γκάμα θα βρείτε διαφορετικά είδη, όπως μηχανήματα κάμψεων, εκτάσεων ή συνδυασμό (leg curl/ leg extension), μηχανήματα άρσης γαμπών (calf raise) πρέσες ποδιών (leg press) Καθισμάτων (Hack Squat), προσαγωγών - απαγωγών (abductor adductor) γλουτών (glute, prone leg curl, Rear Kick, hip thrust)

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 57
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.