Επένδυση Πατώματος Γυμναστηρίου

Η επένδυση πατώματος σε έναν χώρο εκγύμνασης (δάπεδα γυμναστηρίου) είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος που θέλει να ανοίξει έναν χώρο γυμναστικής, καθώς η σωστή επένδυση προστατεύει τόσο τον αθλητή από τον κίνδυνο τραυματισμού όσο και τον εξοπλισμό. Η χρήση ελεύθερων βαρών αλλά και μηχανημάτων απαιτεί την σωστή τοποθέτηση λαστιχένιων πατωμάτων, τα οποία θα μειώσουν τον θόρυβο πτώσεων των βαρών, θα απορροφήσουν τον κραδασμό προστατεύοντας τον εξοπλισμό (μπάρα, δίσκων κλπ) και τέλος θα προστατέψουν το πάτωμα κάτω από το λάστιχο.

Αν ψάχνετε επένδυση πατώματος για το γυμναστήριο σας, το personal studioτο φυσικοθεραπευτήριο το ξενοδοχείο ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό ή μη χώρο οι σύμβουλοι πωλήσεων μας θα χαρούν να σας κατευθύνουν, συμβουλεύοντας σας στην επιλογή του σωστού για εσάς εξοπλισμού, εκείνου που θα καλύψει τις ανάγκες σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα μας σε λαστιχένια πατώματα τόσο σε μορφή πλακιδίων όσο και σε μορφή ρολών, σε EVA puzzles (ταταμι), και τα ρολά από συνθετικό χορτάρι. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε την συντήρηση των συγκεκριμένων πατωμάτων. Για αυτό μπορείτε να βρείτε τα καθαριστικό μας το οποίο ενδείκνυται για τα λαστιχένια πατώματα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 37

Επένδυση Πατώματος

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.