Οι διάδρομοι γυμναστικής είναι ίσως το πιο γνωστό και πιο κλασικό όργανο γυμναστικής. Αποτελεί την πρώτη σκέψη κάποιου που σκέφτεται όργανα γυμναστικής, ενώ μπορεί να αποτελέσει κομμάτι οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου.

Οι επαγγελματικοί διάδρομοι γυμναστικής είναι ιδιαίτερης κατασκευής, και δεν έχουν καμία σχέση με την κατασκευή των οικιακών. Έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν πολλούς καθημερινούς κραδασμούς, ενώ η αντοχή τους σε μέγιστο βάρος χρήστη είναι ιδιαίτερα υψηλή καθώς δεν είναι αναδιπλούμενοι αλλά σταθεροί. Τα μοτέρ τους είναι AC, για να μπορούν να δουλεύουν απροβλημάτιστα για ώρες. Ένας καλός οικιακός διάδρομος γυμναστικής μπορεί να αντέξει καθημερινή συνεχόμενη χρήση περίπου 1 ώρα την ημέρα, ενώ ο επαγγελματικός διάδρομος μπορεί να αντέξει 5-6 ώρες χρήσης μέσα στην μέρα. Η τελευταία μόδα για προπονήσεις HIIT ή προπονήσεις ενδυνάμωσης είναι κυρτοί διάδρομοι, χωρίς μοτέρ αλλά με ρουλεμάν και μαγνήτες. Όλοι οι διάδρομοι μας διαθέτουν μεγάλο ιμάντα τρεξίματος για να προσφέρουν άνεση στον χρήστη. 

Η επιλογή διαδρόμου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκη. Ελάτε μαζί μας να βρούμε τον καλύτερο διάδρομο για εσάς, που δεν θα σας απογοητεύσει, ενώ θα πληροί τις απαιτήσεις σας. Οι σύμβουλοι πωλήσεων μας είναι στην διάθεση σας, και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή επαγγελματικού διαδρόμου γυμναστικής.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Οι διάδρομοι γυμναστικής είναι ίσως το πιο γνωστό και πιο κλασικό όργανο γυμναστικής. Αποτελεί την πρώτη σκέψη κάποιου που σκέφτεται όργανα γυμναστικής, ενώ μπορεί να αποτελέσει κομμάτι οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου.

Οι επαγγελματικοί διάδρομοι γυμναστικής είναι ιδιαίτερης κατασκευής, και δεν έχουν καμία σχέση με την κατασκευή των οικιακών. Έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν πολλούς καθημερινούς κραδασμούς, ενώ η αντοχή τους σε μέγιστο βάρος χρήστη είναι ιδιαίτερα υψηλή καθώς δεν είναι αναδιπλούμενοι αλλά σταθεροί. Τα μοτέρ τους είναι AC, για να μπορούν να δουλεύουν απροβλημάτιστα για ώρες. Ένας καλός οικιακός διάδρομος γυμναστικής μπορεί να αντέξει καθημερινή συνεχόμενη χρήση περίπου 1 ώρα την ημέρα, ενώ ο επαγγελματικός διάδρομος μπορεί να αντέξει 5-6 ώρες χρήσης μέσα στην μέρα. Η τελευταία μόδα για προπονήσεις HIIT ή προπονήσεις ενδυνάμωσης είναι κυρτοί διάδρομοι, χωρίς μοτέρ αλλά με ρουλεμάν και μαγνήτες. Όλοι οι διάδρομοι μας διαθέτουν μεγάλο ιμάντα τρεξίματος για να προσφέρουν άνεση στον χρήστη. 

Η επιλογή διαδρόμου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκη. Ελάτε μαζί μας να βρούμε τον καλύτερο διάδρομο για εσάς, που δεν θα σας απογοητεύσει, ενώ θα πληροί τις απαιτήσεις σας. Οι σύμβουλοι πωλήσεων μας είναι στην διάθεση σας, και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή επαγγελματικού διαδρόμου γυμναστικής.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Διάδρομοι Επαγγελματικοί

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.