Οι διάδρομοι γυμναστικής είναι ίσως το πιο γνωστό και πιο κλασικό όργανο γυμναστικής. Αποτελεί την πρώτη σκέψη κάποιου που σκέφτεται όργανα γυμναστικής, ενώ μπορεί να αποτελέσει κομμάτι οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου.

Οι οικιακοί διάδρομοι γυμναστικής είναι αναδιπλούμενοι για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη αποθήκευση σε αντίθεση με τους επαγγελματικούς που είναι σταθεροί. Τα μοτέρ τους είναι DC (συνήθως), και ένα καλός οικιακός διάδρομος γυμναστικής μπορεί να αντέξει καθημερινή συνεχόμενη χρήση περίπου 1 ώρα την ημέρα. Ξεκινάνε από 1,25 ίππους και φτάνουν μέχρι 4 ίππους. Μπορείτε να βρείτε διαδρόμους με μηχανική χειροκίνητη κλίση (πιο οικονομικές επιλογές) ή ηλεκτρική κλίση (που δίνει πολλές επιλογές με τα προγράμματα). Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος αγοραστής είναι το πλάτος ιμάντα το οποίο ξεκινάει από 42 και φτάνει μέχρι 58cm, όσο μεγαλύτερος ο ιμάντας τόσο πιο άνετο γίνεται το τρέξιμο, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει διαθέσιμος χώρος του μοτέρ για να χωρέσει ένα μεγαλύτερο. Αρκετή προσοχή στην επιλογή χρειάζεται και το όριο χρήστη που δίνει ο κατασκευαστής, καθώς οι διάδρομοι ξεκινάνε από όριο χρήστη 100Kg και φτάνουν τα 180Kg. Τέλος με την εξέλιξη των τεχνολογιών οι διάδρομοι είναι πλέον συμβατοί με έξυπνες εφαρμογές, στις οποίες ο χρήστης τρέχει μια διαδρομή βλέποντας την από το tablet, κινητό του ενώ ο διάδρομος ρυθμίζει την κλίση και την ταχύτητα ανάλογα με την διαδρομή.

Η επιλογή διαδρόμου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκη. Ελάτε μαζί μας να βρούμε τον καλύτερο διάδρομο για εσάς, που δεν θα σας απογοητεύσει, ενώ θα πληροί τις απαιτήσεις σας. Οι σύμβουλοι πωλήσεων μας και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα είναι στην διάθεση σας, να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή οικιακού διαδρόμου γυμναστικής. Μπορείτε να διαβάσετε τον αναλυτικό μας οδηγό πατώντας εδώ.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 15

Διάδρομοι

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.