Τα πλακίδια λάστιχου αποτελούν την βέλτιστη επιλογή επένδυσης πατώματος γυμναστηρίου. Ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν τόσο τον εξοπλισμό όσο και το πάτωμα κάτω από το πλακίδιο καθώς και να απομονώνουν τον ήχο. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε σημεία που πέφτουν βάρη καθώς σε εκείνα τα σημεία χρειάζεται η μέγιστη προστασία αλλά και ηχομόνωση.

Τα πλακίδια χωρίζονται κυρίως ως προς το πάχος αλλά και ως προς τα υλικά. Η επιλογή του υλικού μπορεί να καθορίσει και την επιλογή του πάχους. Όσο καλύτερο είναι το υλικό τόσο μικρότερο πάχος χρειάζεται για να έχει υψηλή απόδοση. Τα 2 βασικά υλικά  είναι πρωτογενές ή ανακυκλωμένο λάστιχο (από μεγάλα φορτηγά). Επιλέγοντας πρωτογενές λάστιχο, μπορείτε να μειώσετε το πάχος του δαπέδου. Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν 2 διαφορετικές είδη πρώτων υλών για να μειώσουν το κόστος μειώνοντας φυσικά και την αποδοτικότητα. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε κοιτάζοντας στα πλάγια εάν αλλάζει η όψη του πατώματος από πάνω προς τα κάτω.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ελέγξει ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, είναι εάν τα πατώματα πληρούν τους κανόνες της ευρωπαϊκής ένωσης ως προς την επιβάρυνση του αέρα.

Στην γκάμα μας θα βρείτε πατώματα τόσο από πρωτογενές όσο και από ανακυκλωμένο λάστιχο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 15
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.