Η αεροβική άσκηση, δηλαδή η άσκηση με οξυγόνο, είναι η σωματική άσκηση που γυμνάζει τόσο την λειτουργία της καρδιάς όσο και την λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος, με λίγα λόγια την λειτουργική ικανότητα του σώματος. Η διεθνής ορολογία είναι cardio, και προέρχεται από την λέξη cardiovascular, δηλαδή καρδιαγγειακός. Τα οφέλη της καρδιοαναπνευστικής προπόνησης είναι πάρα πολλά, όπως η ενίσχυσης των μυών που συμμετέχουν στην αναπνοή, ενίσχυση των μυών της καρδιάς, βελτίωση αποδοτικότητας κυκλοφορικού, βελτίωση ψυχικής υγείας κ.α.

Αν ψάχνετε όργανα αερόβιας προπόνησης (cardio) για το  σπίτι σας, οι σύμβουλοι πωλήσεων μας θα χαρούν να σας κατευθύνουν, συμβουλεύοντας σας στην επιλογή του σωστού για εσάς εξοπλισμό, εκείνου που θα καλύψει τις ανάγκες σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα μας σε οικιακούς  διαδρόμους γυμναστικής, ελλειπτικά μηχανήματα (με μπροστά και πίσω τροχό), ποδήλατα γυμναστικής (Spin, καθιστά, όρθια), κωπηλατικά μηχανήματα, Αεροπερπατητές.

Σε περίπτωση που δεν σας κάλυψε κάτι από την γκάμα των οικιακών μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα επαγγελματικά μηχανήματα πατώντας εδώ

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 42
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.