Επαγγελματικά Όργανα Ποδιών

  Τα μηχανήματα εκγύμνασης χεριών είναι από τις πιο σημαντικές κατηγορίες τροχαλιών. Στην προϊοντική μας γκάμα θα βρείτε διάφορα είδη μηχανών όπως, καθιστές βυθίσεις (Seated Dip), Κάμψεων (Arm Curl) Εκτάσεων (Arm Extension), Εκτάσεων Τρικεφάλων (Tricep Extension)

  Οι σταθμοί εκγύμνασης ή πρέσες ή τροχαλίες είναι μηχανήματα σταθερής τροχιάς τα οποία είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν με ασφάλεια μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα.

  Τα μηχανήματα σταθερής τροχιάς, χωρίζονται σε 2 μεγάλες βασικές κατηγορίες, με ενσωματωμένα τα βάρη (Weight Stack) και χωρίς ενσωματωμένα βάρη (Plate Loaded). Τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερης αντοχής, ενώ χρειάζονται λιγότερη συντήρηση όμως με μια δυσκολία στην γρήγορη εναλλαγή κιλών (καθώς πρέπει να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δίσκοι) . Στα μηχανήματα weight stack μπορείτε να βρείτε διάφορες σειρές της Impulse όπως η IT95, IF93, PL90, FE97 ενώ στα Plate Loaded κορυφαία σειρά αποτελεί η SL70.

  Τα μηχανήματα σταθερής τροχιάς που θα βρείτε στο site, μας είναι χωρισμένα σε σειρές, για να μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε και να βλέπετε συνολικά την σειρά της αρεσκείας σας.

  Τα μηχανήματα εκγύμνασης χεριών είναι από τις πιο σημαντικές κατηγορίες τροχαλιών. Στην προϊοντική μας γκάμα θα βρείτε διάφορα είδη μηχανών όπως, καθιστές βυθίσεις (Seated Dip), Κάμψεων (Arm Curl) Εκτάσεων (Arm Extension), Εκτάσεων Τρικεφάλων (Tricep Extension)

  Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 19

  Μηχανήματα Χεριών

  Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.