Η αντισφαίριση, ή το τένις όπως έχει επικρατήσει και στα ελληνικά, από το Tennis, είναι από τα πιο γνωστά αθλήματα παγκοσμίως. Η προέλευση της λέξης είναι γαλλική από την λέξη Tenez (από το ρήμα Tenir = κρατάω) που φώναζαν οι Γάλλοι παίχτες πριν σερβίρουν. Ενώ στην αρχή θεωρείτο ένα άθλημα αυστηρά για αριστοκράτες, πλέον απευθύνετε σε όλους με μεγάλη επιτυχία. Παίζεται με 2 ή 4 παίχτες.

Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί νέοι φαν του αθλήματος καθώς Έλληνες αθλητές έχουν σημειώσει αρκετά καλές επιδώσεις. Υπάρχουν αρκετά γήπεδα που μπορεί να βρει ο καθένας και να παίξει, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιουργούνται και νέα.

Η ιστορία της αντισφαίρισης ξεκινάει το 1859 στο Birmingham της Αγγλίας. Αποτελεί ολυμπιακό άθλημα από το 1896 (αρχικά μέχρι το 1924 και μετά από το 1988 μέχρι σήμερα). Υπάρχουν πολλά τουρνουά παγκοσμίως που λαμβάνουν χώρα ενώ ξεχωρίζουν τα 4 μεγάλα (Grand Slam) τα οποία μαγνητίζουν τα περισσότερα βλέμματα. Τα 4 αυτά μεγάλα τουρνουά και με χρονική σειρά που λαμβάνουν χώρα είναι Australian Open (Μελβούρνη – Μέσα με τέλη Ιανουαρίου) Roland Garros (Παρίσι – Τέλη Μαϊου – Αρχές Ιουνίου) Wimbledon (Λονδίνο – Τέλη Ιουνίου – Αρχές Ιουλίου) και τέλος το US OPEN (Νέα Υόρκη – Τέλη Αυγούστου με Αρχές Σεπτεμβρίου)

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε και εσείς αυτό το εντυπωσιακό άθλημα, εδώ θα βρείτε ποιοτικές επιλογές σε ρακέτες, μπαλάκια, τσάντες, δίχτυα και διάφορα αξεσουάρ ειδικά για τένις.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 54
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.