Ο πάγκος γυμναστικής ανήκει στην κατηγορία των «must have» εξοπλισμού για αυτούς που ασχολούνται με ασκήσεις με βάρη. Είτε εκτελείτε ασκήσεις με μπάρα, είτε με αλτήρες είτε θέλετε να εκτελέσετε μια σειρά ασκήσεων ένας πάγκος είναι απαραίτητος για κάθε χώρο γυμναστικής. Διαθέτει ίσως την μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων που μπορεί να κάνει κάποιος με την χρήση του συγκεκριμένου εξοπλισμού.  Υπάρχουν διάφορα ήδη πάγκων, οι οποίοι προορίζονται για διαφορετική χρήση. Ειδικά στην κατηγορία των επαγγελματικών τα είδη αυξάνονται καθώς οι ανάγκες εξειδίκευσης είναι μεγαλύτερες

Έτσι έχουμε τους:

Πάγκους πολλαπλών θέσεων ή adjustable weight bench, η οποίοι αποτελούν την πιο κλασική εκδοχή πάγκου όπου η πλάτη ρυθμίζεται σε ένα εύρος κλήσεων από επίπεδο ή κατακλινή μέχρι 90 μοίρες.

Πάγκους κοιλιακών, οι οποίοι έχουν διάφορα άγκιστρα ποδιών για να την καλύτερη εστίαση στους κοιλιακούς ή  διαθέτουν την κολώνα κλίσης όπου η γωνία της κλίσης του πάγκου αλλάζει κάνοντας πιο εύκολη ή πιο δύσκολη την άσκηση.

Πάγκους Πιέσεων, οι οποίοι χωρίζονται αρχικά σε πάγκους πιέσεων στήθους και ώμων, ενώ οι πάγκοι πιέσεων στήθους χωρίζονται σε επικλινής και κατακλινής.

Πάγκους Επίπεδους, που αποτελεί την πιο απλή μορφή πάγκου, και τον καλύτερο «φίλο» των Power Racks.

Πάγκους Ραχιαίων, Δικέφαλων Ρωμαϊκές καρέκλες και πάγκοι Power Lifting, συμπληρώνουν αυτή την μακριά λίστα κατηγοριών.

Στο site μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικούς πάγκους, για να επιλέξετε τον καταλληλότερο για τον δικό σας χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες σας με τον πλέον βέλτιστο τρόπο

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 53
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.