Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603
Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603
Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603
Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603
Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603
Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603

Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603

44707
Προϊόν σε απόθεμα
321,00 €
Πάγκος Γυμναστικής πολλαπλών θέσεων από την Bodycraft, για αυτούς που ψάχνουν το premium την εργονομία και την ανθεκτικότητα.
  • Τύπος Πολλαπλών Θέσεων
  • Αντοχή (Kg) 350
  • Σειρά F
  • Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών Οχι
  • Πάχος Μαξιλαριού (cm) 5
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο πάγκος πολλαπλών θέσεων Bodycraft F603 αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τον χρήστη που θέλει να τον χρησιμοποιήσει μεμονωμένα όσο και για τον χρήστη που θέλει να τον προσθέσει μαζί με functional μηχανήματα. Η πλάτη αλλάζει έως 6 διαφορετικές θέσεις. Το χαμηλό ύψος του, η εργονομική του κατασκευή, τον καθιστά ικανό για ασκήσεις με αλτηράκια ενώ οι ρόδες στη βάση του πάγκου, δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να τον μετακινήσει εύκολα. Αποτελεί μια έξυπνη και αξιόπιστη λύση για ένα personal studio ή για ένα μικρό γυμναστήριο.

Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603

Εργονομία και Ποιότητα

Ο πάγκος γυμναστικής F603 της Bodycraft είναι φτιαγμένος από πολύ υψηλής ποιότητας υλικά. Η αντοχή του φτάνει τα 350 κιλά, κάτι που το χαρακτηρίζει και ημιεπαγγελματικό. Τα μαξιλάρια του είναι πάχους 5 εκατοστών υψηλής πυκνότητας υλικό, καλυμμένο με PU για μέγιστη άνεση.

Οι χρωμιωμένες λαβές στην κορυφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ισορροπία όταν εκτελείτε glute kicks, mid-row και high-pull ασκήσεις.

Ο πάγκος βρίσκεται μόλις 40 εκατοστά από το έδαφος κάτι που τον καθιστά ιδανικό εργαλείο για προπόνηση με αλτήρες.

Πολλαπλών Θέσεων

Ο πάγκος μπορεί να πάρει 6 διαφορετικές θέσεις, σχηματίζοντας διάφορες γωνίες. Οι γωνίες που μπορεί να σχηματιστούν είναι 0°, 15°, 30°, 45°, 60°, 85°

Ροδάκια για Άνεση

Τελειώσατε την προπόνηση σας και θέλετε να αποθηκεύσετε τον πάγκο; Κανένα πρόβλημα καθώς θα μπορέσετε εύκολα να μετακινήσετε τον F603 χάρις στα βοηθητικά ροδάκια που έχει. Έτσι θα μπορείτε να έχετε τον χώρο σας άδειο όταν δεν τον χρειάζεστε.

Η εταιρία BodyCraft® δημιουργήθηκε το 1994 με μια απλή αποστολή, να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται να πετύχουν τους στόχους τους στην ευεξία. Το πάθος της έγκειται:

Κάθε BODYCRAFT προϊόν δημιουργήθηκε για να εκπληροί όλους αυτούς τους στόχους

Κάθε μηχάνημα BodyCraft® είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει διασκέδαση και ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα – να σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας με κάθε προπόνηση. Προσφέρει μηχανήματα που θα βάζαμε και εμείς οι ίδιοι στο σπίτι μας.

Μπορεί το design της BodyCraft® να το έχουν αντιγράψει και άλλοι και να έχει γίνει το σύνηθες στην βιομηχανία του fitness, οι τεχνολογίες και οι ιδέες της όμως προστατεύονται από πατέντες.  Όταν αγοράζετε ένα BodyCraft®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την ποιότητα του, ασχέτως του πόσο το χρησιμοποιείτε, καθώς έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν μια ζωή! Η BodyCraft® ΠΟΤΕ δεν θυσιάζει την ποιότητα για την τιμή. ΜΗΝ ξεγελαστείτε από φτηνές απομιμήσεις επειδή μόνο μοιάζουν – μόνο τα BodyCraft® έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν!

Προδιαγραφές προϊόντος Πάγκος Γυμναστικής Bodycraft F603

Τύπος
Πολλαπλών Θέσεων
Αντοχή (Kg)
350
Πάχος Μαξιλαριού (cm)
5
Πάχος Σωλήνα (mm)
50x76
Βάρος Πάγκου (Kg)
29
Διαστάσεις Πάγκου (cm)
72,4x127x45,7
Σειρά
F
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ
Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών
Οχι

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.