Μηχανήματα Ενδυνάμωσης Επαγγελματικά

Η γυμναστική ενδυνάμωσης, ή απλά ενδυνάμωση αποτελείται από ασκήσεις που σκοπό έχουν την ενεργοποίηση, και ανάπτυξη της μυϊκής δύναμης και αντοχής. Υπάρχουν πολλές πρακτικές για την επίτευξη των στόχων του καθενός, όπως η γυμναστική με χρήση εξοπλισμού και εξωτερικής αντίστασης (βάρη, λάστιχα κλπ) , ή καλλισθενική ή πλειομετρική. Η ενδυνάμωση είναι απαραίτητη για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλο, αθλητικών ικανοτήτων. Τα οφέλη της πολλά, καθώς αποτελείτο κλειδί στην ευλυγισία, ευκινησία ενώ παράλληλα μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών.

Αν ψάχνετε όργανα ενδυνάμωσης για το γυμναστήριο σας, το personal studio, το φυσικοθεραπευτήριο το ξενοδοχείο ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό ή μη χώρο οι σύμβουλοι πωλήσεων μας θα χαρούν να σας κατευθύνουν, συμβουλεύοντας σας στην επιλογή του σωστού για εσάς εξοπλισμού, εκείνου που θα καλύψει τις ανάγκες σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα μας σε Τροχαλίες και Crossover, Κλωβούς Δύναμης (Cage) και Smith, Μονόζυγα Δίζυγα, Πάγκους Επαγγελματικούς, και Μηχανήματα Σταθμούς για όλο το σώμα (Πόδια, Πλάτη, Στήθος, Ώμους, Χέρια, Κοιλιακούς - Ραχιαίους) καθώς και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για τα μηχανήματα.

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες σειρές μηχανημάτων ενδυνάμωσης της Impulse όπως IT95, FE97, IF93, PL90 που περιέχουν πλάκες βαρών και την σειρά SL70 που είναι ελευθέρων βαρών.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 316
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.