Ο κλωβός δύναμης στα ελληνικά ή Power Rack, Power Cage, Squat Cage, Squat Rack όπως είναι τα διάφορα ονόματα του στην παγκόσμια ορολογία του fitness, θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος κατά την εκτέλεση ασκήσεων με μπάρα. Η μεγάλη διαφορά με τα μηχανήματα Smith που θα δούμε παρακάτω είναι ότι στα Power Racks η μπάρα κινείται ελεύθερα και όχι σε σταθερή τροχιά, επιτρέποντας την φυσικότητα της κίνησης.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, το Power Rack έχει την απάντηση. Διαθέτει όλα τα στοιχεία που το κατατάσσουν στην νούμερο 1 επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για κάθε σοβαρό “Garage Gym”. Χάριν των πολλών επιλογών θέσεων απόθεσης της μπάρας ή την επιλογή θέσης των «J-Hooks» μπορείτε να φέρετε τον κλωβό στα μέτρα σας για να εκτελέσετε, πιέσεις στήθους, καθίσματα, άρσης θανάτου κλπ. Στις επιλογές των αξεσουάρ θα βρείτε τις ασφάλειες, οι οποίες μπαίνουν στο ύψος που επιθυμείτε μη επιτρέποντας στην μπάρα να πάει πιο κάτω από αυτό το σημείο.

Πολλά από τα Power Racks, διαθέτουν πάρα πολλά αξεσουάρ δίνοντας σας την επιλογή να «χτίσετε» το δικό σας Rack σύμφωνα με τις ανάγκες σας, συγκεντρώνοντας πολλές ασκήσεις σε ένα σταθμό μειώνοντας δραστικά τον απαιτούμενο χώρο που χρειάζεστε. Σε αντίθεση με τα οικιακά Power Racks, τα επαγγελματικά είναι κατασκευασμένα με χοντρό σίδερο 3mm και πάνω. Στο site μας θα βρείτε μια πλήρη γκάμα Power Racks για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τα Smith Machine, όπως είπαμε και προηγουμένως, επιτρέπουν στην μπάρα να κινείται σε σταθερή τροχιά. Αυτό είναι ιδανικό για χώρους όπως ξενοδοχεία που υπάρχει λιγότερη επίβλεψη, ή ακόμα και για γυμναστήρια για προπόνηση πιο αρχάριων. Με ένα «γύρισμα» της μπάρας, οι γάντζοι θα ασφαλίσουν σε μια από τις υποδοχές, απελευθερώνοντας τον χρήστη από το βάρος με ασφάλεια. Σε αντίθεση με τα οικιακά smith τα επαγγελματικά διαθέτουν πολύ «smooth» κίνηση, και αντοχή πολλών κιλών.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 20

Cage - Smith Επαγγελματικά

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.