Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric HipBand Medium

Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric HipBand Medium

96621
Προϊόν σε απόθεμα
6,90 €
Κυκλικό λάστιχο ενδυνάμωσης μηρών AMILA Fabric HipBand
  • Χρώμα Πράσινο
  • Είδος Hip Loop Band
  • Σκληρότητα Μεσαίο
  • Αντίσταση 200% (Kg) 17,25
  • Υλικό Nylon/Latex
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 7x34,3
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το AMILA Fabric HipBand θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας στην ενδυνάμωση του κάτω μέρους του σώματος σας. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric HipBand Medium

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric HipBand Medium

Υλικό
Nylon/Latex
Χρώμα
Πράσινο
Διαστάσεις (cm)
7x34,3
Είδος
Hip Loop Band
Σκληρότητα
Μεσαίο
Αντίσταση 200% (Kg)
17,25
Πάχος Λάστιχου (mm)
2,2
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.