Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi Loop Band Light

Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi Loop Band Light

96623
Προϊόν σε απόθεμα
6,00 €
Λάστιχο αντίστασης με 10 διαφορετικές θηλιές για εκτέλεση πολλών ασκήσεων
  • Χρώμα Κόκκινο
  • Είδος Multi Loop
  • Σκληρότητα Μαλακό
  • Αντίσταση 200% (Kg) 6,00
  • Υλικό Nylon - Polyester - Latex
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 112x5
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το AMILA Fabric MultiLoop Bands θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας στην ενδυνάμωσή ολόκληρου το σώματος. Διαθέτει διάφορες θηλιές τις οποίες μπορείτε να περάσετε είτε στα χέρια είτε στα πόδια, πραγματοποιώντας μια πολύ δυνατή προπόνηση. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi Loop Band Light

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric Multi Loop Band Light

Υλικό
Nylon - Polyester - Latex
Χρώμα
Κόκκινο
Διαστάσεις (cm)
112x5
Είδος
Multi Loop
Σκληρότητα
Μαλακό
Αντίσταση 200% (Kg)
6,00
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.