Το εντυπωσιακό, υψηλών απαιτήσεων Power Rack

AMILA PowerRack

Το Amila Power Rack  είναι σύστημα πολύ βαριάς κατασκευής για υψηλές απαιτήσεις. Εντυπωσιακό στην παρουσία, εργονομικό στον σχεδιασμό για να αντέχει και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία που χρειάζεται μια στιβαρή λύση όταν οι ανάγκες το απαιτούν.

Συγκαταλέγεται στον εξοπλισμό που κάθε χώρος χρειάζεται και δεν χρειάζεται να βιδωθεί στο έδαφος καθώς το μεγάλο βάρος του των 202 κιλών το καθιστά ιδιαίτερα σταθερό. Η κατασκευή του με βαριάς κατασκευής κοιλοδοκούς που συνδέονται με μεγάλα μπουλόνια, του προσδίδουν στιβαρότητα, αντοχή στη σκληρή χρήση και industrial εμφάνιση.

Γνωρίζετε ότι;

Το AMILA PowerRack διατίθεται στην αγορά συνοδευόμενο από πλήθος αξεσουάρ που θα ικανοποιήσουν κάθε είδος προπόνησης.

Όλο το γυμναστήριο σε ένα RACK

To AMILA PowerRack μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος ασκησιολόγιου επιτρέποντας ασκήσεις όπως:

  • Squats
  • Bulgarian Split Squat
  • Squat
  • Step Up
  • Pull Up
  • Deadlift
  • Shoulder Press
  • Russian Twist
  • Landmine Press
  • Rows

Αξεσουάρ AMILA Power Rack

AMILA PowerRack Attachments

Pullup Handles

Οι ράβδοι έλξεων (Pull up Handles) είναι διαθέσιμοι σε γωνιακή σχήμα για εκτέλεση κλειστών έλξεων με χαρακτηριστικό ότι κάθε λαβή μπορεί να τοποθετηθεί ανεξάρτητα.

Multi grip Pullup Bar

Η λαβή έλξεων πολλαπλών θέσεων επιτρέπει την πραγματοποίηση διαφορετικών έλξεων

Step

Το Step μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για Step ups αντί Plyo Box ( πλειομετρκό κουτί) ή για υποβοήθηση έλξεων καθώς το Rack έχει ύψος 2,60m

J-Cups

Τα J – Cups προσαρμόζονται στα μικρά ανοίγματα του rig λειτουργώντας ως στήριγμα για τις μπάρες.
Έχουν πλαστικό στο μπροστινό και πίσω μέρος για να προστατεύουν τις μπάρες αλλά και για να μην φθείρεται η κοιλοδοκός.
Επίσης, η πλαστική επένδυση στο πλάι προστατεύουν το rig σας όταν τα αφαιρείτε και τα τοποθετείτε σε άλλο σημείο.

Strap Safety System

Τα ενισχυμένα λουριά ασφαλείας (Safety Straps) παρέχουν επιπλέον ασφάλεια κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, ειδικά όταν προπονείστε μόνοι σας. Εγκαθίστανται εύκολα και προστατεύουν  εσάς και την μπάρα άρσης βαρών σε περιπτωση πτώσης της.

Safety Spotter Arms

Οι βραχίονες ασφάλειας  (Safety Spotter Arms) του AMILA Power Rack μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του ασκούμενου. Αποτελούν must στη προπόνηση σας καθώς  σηκώνετε ή αφήνετε τη μπάρα μέσω αυτών. Χρησιμοποιούνται από θέση για καθίσματα, πιέσεις ώμων, άρσεις θανάτου.

Landmine

To Landmine είναι ένας εξοπλισμός άσκησης που προσφέρει στον ασκούμενο ποικιλία ασκήσεων δύναμης, σταθερότητας και έκρηξης.
Είναι μια μπάρα βαρών ολυμπιακού τύπου αγκυρωμένη στο ειδικό αξεσουάρ του AMILA PowerRack, με ένα βάρος στην άλλη άκρη της. Η γωνία της μπάρας επιτρέπει την οριζόντια και κάθετη κίνηση και έτσι μπορέιτε να μετακινήσετε την μπάρα σε τόξο αντί σε ευθεία γραμμή.

Leg Roller

Το Leg Roller συνδέεται με εύκολα και γρήγορα σε όποιο ύψος προτιμάτε και κλειδώνει χρησιμοποιώντας τον πίρο που περιλαμβάνεται. Με ανθεκτική επένδυση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για μονομερείς ασκήσεις όπως τα Bulgarian Split Squat.

Band Pegs

Χρησιμοποιήστε τα Band Pegs για να προσθέσετε επιπλέον αντίσταση στην άσκηση σας με τη χρήση λάστιχων αντίστασης.
Τα Band Pegs μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση λάστιχων αντίστασης, αλυσίδων και αξεσουάρ.

Spotter Arms

Εύκολοι στην εγκατάσταση, εξωτερικοί βραχίονες ασφαλείας που σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε άσκηση με ασφάλεια. Η στιβαρή, ανθεκτική κατασκευή τους, εγγυώνται την αντοχή τους σε οποιαδήποτε σκληρή χρήση.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.