Επαγγελματικά μηχανήματα που συνδυάζουν την κομψή σχεδίαση με την προσιτή τιμή

Οβάλ λαβές με επικάλυψη TPU

Οι εργονομικά σχεδιασμένες λαβές χητευτού αλουμινίου έχουν επικάλυψη TPU, για πολύ άνετο και σταθερό κράτημα. Οι διαφορετικές υφές κατευθύνουν τον χρήστη στην σωστή λαβή κάνοντας την άσκηση πιο αποτελεσματική.

Χαμηλό Προφίλ Σετ Βαρών

Ο κάθε σταθμός είναι εξοπλισμένος με ορθοστάτες ύψους 149 εκ. το οποίο θα προσφέρει μια φιλόξενη και ευχάριστη εικόνα συμμετρίας στο χώρο σας.

Το κάλυμμα βαρών είναι χρώματος ψυχρού γκρι, από ABS τεχνολογίας "injection moulding"

Οι πλάκες βαρών είναι κατασκευασμένες με την διαδικασία της ψυχρής όλκησης (cold drawing) το οποίο προσφέρει και ομοιογένεια και ανθεκτικότητα. Το υλικό είναι ατσάλι τύπου Q235A, πάχους 19 χιλιοστών

Ρύμιση καθίσματος

Η ρύθμιση καθίσματος γίνεται πολύ εύκολα και ομαλά χάρις στη σύνδεση 3ων μπαρών. Ο μοχλός έχει υποβοήθηση ελατηρίου ενώ ο συνολικός σχεδιασμός είναι παντενταρισμένος από την Impulse

Incremental Weight System

Ο κάθε σταθμός είναι εξοπλισμένος με το σύστημα Incremental Weight System. Το συγκεκριμένο σύστημα επιτρέπει την ενδιάμεση αλλαγή βάρους (5 LBS ή 2,25 κιλά) με την εναλλαγή του μοχλού. Έτσι ασκούμενος έχει ακόμα περισσότερες επιλογές αλλά και πιο ομαλή μεταβάση στην αύξηση ή μείωση των κιλών.

Η κορυφαία σειρά της Impulse

Δείτε ένα αναλυτικό video με θέμα την κορυφαία σειρά της Impulse FE97

Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς EXOFORM (FE97)

Σημαντική πληροφορία

Τα όργανα της σειράς FE97, διατίθενται χωρίς βάρη.
Επιλέξτε το κατάλληλο σετ βαρών που καλύπτει τις ανάγκες σας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.