Σωστή επαναφορά μετά απο κάθε άσκηση

Χαλαρώστε τους μύες σας καταπραΰνοντας τους πόνους που προέρχονται από αυτούς και τις αρθρώσεις με την απελευθέρωση των ενδορφινών πρωτεϊνών ουσιών. Μειώστε την ένταση και εξαλείψτε το γαλακτικό οξύ και άλλες τοξίνες.

Η βαθιά εφίδρωση στη σάουνα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων μολύβδου, χαλκού, ψευδαργύρου, νικελίου, υδραργύρου και χημικών ουσιών - οι οποίες είναι τοξίνες που συνήθως απορροφώνται μόνο από την καθημερινή αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον.

Καθώς η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται με τη θερμότητα της σάουνας, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται επιτρέποντας αυξημένη κυκλοφορία του αίματος, η οποία με τη σειρά της επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος.

Ποιά είναι η κατάλληλη σάουνα για εσάς;

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν σάουνες εδώ και χιλιάδες χρόνια, πολύ πριν μάθουμε για την ύπαρξη του φωτονίου. Για την ακρίβεια πολύ πριν τον ηλεκτρισμό.

Η έκθεση στη θερμότητα έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία για τη διατήρηση της προσωπικής υγείας και τη βελτίωση της προπόνησης, της ενδυνάμωσης και της αντοχής. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν αξιόπιστα δεδομένα που να υποστηρίζουν ότι ένας τύπος σάουνας είναι καλύτερος από τον άλλο.

Υπάρχουν μόνο δεδομένα που λένε ότι το πιο ζεστό είναι συνήθως καλύτερο. Μόνο ανέκδοτες περιπτωσιολογικές μελέτες και μη ερευνημένα υποστηριζόμενα ή αξιολογημένα άρθρα που βγαίνουν συνεχώς έχουν γραφτεί.

Λοιπόν, ναι, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ανοσοκατεσταλμένων ατόμων που χρησιμοποιούν υπέρυθρες ως συγκεκριμένη μέθοδο θεραπείας με επιτυχία. Όμως, όσον αφορά το μέσο όφελος για τη γενική προσωπική συντήρηση σε μια ρουτίνα ευεξίας, το παραδοσιακό φαίνεται να είναι καλύτερο.

Τα στοιχεία λένε ότι βιώνετε τα οφέλη της έκθεσης στη θερμότητα σε κάθε περιβάλλον, αλλά οι υψηλότερες θερμοκρασίες (εάν τις αντέχετε) έχουν κάποια αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα.

Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος τύπος σάουνας, αλλά μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει απλώς η καλύτερη σάουνα για τον καθένα από εμάς.

Αυτή δηλαδή που μας αρέσει ή που μας εξυπηρετεί με βάση της ανάγκες και τους χώρους μας και θα την απολαύσουμε περισσότερο.

Η AMILA διαθέτει στην αγορά παραδοσιακές σάουνες και σάουνες υπέρυθρων σε διαστάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη.
Επιλέξτε, τη δική σας λαμβάνοντας υπόψιν σας τις βασικές διαφορές μεταξύ των δύο ειδών:

Γνωρίζετε ότι;

Μπείτε στη σάουνα μετά από μια έντονη προπόνηση κάνοντας δεκάλεπτα διαλείμματα για να δροσιστείτε με χλιαρό νερό

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.