Τα καθιστά Stepper προσφέρουν την πιο ασφαλή εκγύμναση, και μια πολύ καλή αερόβια προπόνηση ειδικά για ανθρώπους με τραυματισμόχρόνια πάθησηυπερβολική παχυσαρκία και ηλικιωμένους. Η πλάτη και το κάθισμα προσφέρουν την στήριξη και την άνεση που χρειάζεται ο ασκούμενος, ενώ η κίνηση και το «πουσάρισμα» των πεταλιών γίνονται με γραμμική κίνηση του ποδιού, και όχι κυκλική όπως στο ποδήλατο που καμιά φορά μπορεί να δυσκολέψει τα γόνατα, την πλάτη και τους γοφούς.

Η χρήση καθιστού Stepper αποτελεί μια πολύ καλή μέθοδο για να κρατηθεί κάποιος σε φόρμα χωρίς να πιέσει, και να καταπονήσει το σώμα του. Βοηθάει τον χρήστη να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια, μειώνοντας το στρες που μπορεί να του προκαλεί η λέξη «γυμναστική».

Το όρθιο Stepper προσομοιάζει περισσότερο την κίνηση που κάνουμε όταν θέλουμε να ανέβουμε μια σκάλα. Αποτελεί πολύ καλή γυμναστική ενώ η τοξοδειδής κίνηση των πεταλιών βοηθάει στην λιγότερη επιβάρυνση των γονάτων.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Επαγγελματικά Μηχανήματα Stepper

Η Amila διαθέτει μηχανήματα Stepper ιδανικά για την αερόβια προπόνηση καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε αθλούμενου.

Τα Steppers διακρίνονται σε δυο κύριες κατηγορίες που κάθε μια από αυτές είναι ιδανική για τις ανάγκες όλων των ανθρώπων.

Οι δύο βασικές κατηγορίες είναι :

Το καθιστό Stepper
Τα καθιστά Stepper προσφέρουν την πιο ασφαλή εκγύμναση, και μια πολύ καλή αερόβια προπόνηση ειδικά για ανθρώπους με τραυματισμό, χρόνια πάθηση, υπερβολική παχυσαρκία και ηλικιωμένους. Η πλάτη και το κάθισμα προσφέρουν την στήριξη και την άνεση που χρειάζεται ο ασκούμενος, ενώ η κίνηση και το «πουσάρισμα» των πεταλιών γίνονται με γραμμική κίνηση του ποδιού, και όχι κυκλική όπως στο ποδήλατο που καμιά φορά μπορεί να δυσκολέψει τα γόνατα, την πλάτη και τους γοφούς.
Η χρήση καθιστού Stepper αποτελεί μια πολύ καλή μέθοδο για να κρατηθεί κάποιος σε φόρμα χωρίς να πιέσει, και να καταπονήσει το σώμα του. Βοηθάει τον χρήστη να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια, μειώνοντας το στρες που μπορεί να του προκαλεί η λέξη «γυμναστική».

Το όρθιο Stepper
Το όρθιο Stepper προσομοιάζει περισσότερο την κίνηση που κάνουμε όταν θέλουμε να ανέβουμε μια σκάλα. Αποτελεί πολύ καλή γυμναστική ενώ η τοξοδειδής κίνηση των πεταλιών βοηθάει στην λιγότερη επιβάρυνση των γονάτων.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1

Stepper Επαγγελματικά

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.