Μπάλα ισορροπίας, 60cm
Μπάλα ισορροπίας, 60cm
Μπάλα ισορροπίας, 60cm
Μπάλα ισορροπίας, 60cm
Μπάλα ισορροπίας, 60cm
Μπάλα ισορροπίας, 60cm
Μπάλα ισορροπίας, 60cm

Μπάλα ισορροπίας, 60cm

48197
Προϊόν σε απόθεμα
88,90 €
Νεο design, καλή σχέση ποιότητας τιμής
  • Διάμετρος (cm) 60
  • Βάρος (Kg) 6,9
  • Υλικό PVC 4mm
  • Χρώμα Μαύρο
  • Διαστάσεις (cm) 61,5x61,5x20
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 61,5x61,5x20
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Οι μπάλες ισορροπίας προσφέρουν μια γρήγορη, διασκεδαστική προπόνηση η οποία ταιριάζει απόλυτα στα πιεστικά ωράρια της καθημερινότητας. Είναι σχεδιασμένες για προσφέρουν άσκηση καρδιοαναπνευστικού συστήματος, μυϊκής ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, και αντοχής με μόνο ένα προϊόν. Ενώ είναι ένα εύκολο προϊόν ως προς το πως το χρησιμοποιείς, είναι σχεδόν αδύνατο να το φτάσεις στο «τέρμα» και να μην συνεχίσεις να προκαλείς τον εαυτό σου για πιο δύσκολες ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής.

Μπάλα ισορροπίας, 60cm

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μπάλα ισορροπίας, 60cm

Υλικό
PVC 4mm
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις (cm)
61,5x61,5x20
Διάμετρος (cm)
60
Υλικό Βάσης
PP και TPE
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
6,9
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
200

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.