Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball...
Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball...
Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball...
Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball...
Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball...
Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball TPE 60cm

Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball TPE 60cm

95880
Προϊόν σε απόθεμα
109,80 €
Μπάλα Ισορροπίας από την AMILA με λάστιχα αντίστασης, τρόμπα και TPE στην βάση για αντιολισθητικότητα.
  • Διάμετρος (cm) 60
  • Βάρος (Kg) 5,80
  • Υλικό PVC 3mm
  • Χρώμα Μαύρο
  • Διαστάσεις (cm) 60x60x23
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 60x60x23
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Οι μπάλες ισορροπίας χρησιμοποιούνται ευρέως στον κόσμο του Fitness, του αθλητισμού αλλά και της αποκατάστασης. Η AMILA Balance Ball TPE, είναι μια υψηλής ποιότητας μπάλα με αντιολισθητική βάση, που θα γίνει ο σύμμαχος σας στην βελτίωση της ισορροπίας σας και της στάσης του σώματος. Μαζί έρχονται και ένα σετ λάστιχων αντίστασης.

Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball TPE 60cm

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μπάλα Ισορροπίας AMILA Balance Ball TPE 60cm

Υλικό
PVC 3mm
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις (cm)
60x60x23
Διάμετρος (cm)
60
Υλικό Βάσης
PP και TPE
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
5,80
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
150

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.