• Νέο
AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat...
AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat...
AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat...
AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat Black 63cm

AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat Black 63cm

48193
Προϊόν σε απόθεμα
139,00 €
Βάση από ξύλο, διάμετρος 63cm, κατασκευή υψηλής αντοχής
  • Διάμετρος (cm) 63
  • Βάρος (Kg) 7,30
  • Υλικό PVC
  • Χρώμα Μαύρο
  • Διαστάσεις (cm) 69x25
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 69x25
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η συγκεκριμένη μπάλα ισορροπίας είναι διαμέτρου 63 εκατοστών, ενώ η αντοχή της είναι στα 300 κιλά. Η βάση της είναι φτιαγμένη από ξύλο, κάτι που της δίνει εξαιρετική αντοχή. Οι λαβές της στα πλάγια μπορούν να δεχτούν και λάστιχα για να κάνετε πιο δύσκολες και συνδυαστικές ασκήσεις (περιλαμβάνεται 1 ζεύγος λάστιχα). Η βαλβίδα είναι κρυμμένη για να προστατεύεται ενώ περιλαμβάνει και τρόμπα για να την φουσκώσετε.

AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat Black 63cm

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος AMILA Balance Ball με Ξύλινη Βάση Mat Black 63cm

Υλικό
PVC
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις (cm)
69x25
Διάμετρος (cm)
63
Υλικό Βάσης
Ξύλο
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
7,30
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
300

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.