• Νέο
Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA...
Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA...
Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA...
Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA...
Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 10 PRO

Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 10 PRO

95362
Προϊόν σε απόθεμα
42,90 €
Έξυπνη ζυγαριά AMILA που μετρά ποσοστά λίπους, σωματικής μάζας και συνδέεται με εφαρμογή μέσω κινητού
  • Bluetooth Ναι
  • Επιφάνεια Tempered Glass 6mm
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg) 180
  • Διαβάθμιση (g) 10
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η AMILA FitBody10 Pro δεν είναι μια απλή ζυγαριά, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους σωματικούς σου στόχους με τις πολλές μετρήσεις που προσφέρει. Εκτός από την μέτρηση του βάρους, μετράει το σωματικό σου λίπος, τα επίπεδα ενυδάτωσης, τον δείκτη μάζας σώματος, το βασικό μεταβολισμό και άλλα πολλά. Κατέβασε την εφαρμογή «MovingLife» που είναι διαθέσιμη τόσο για iOS και Android, και όλες οι πληροφορίες θα αρχειοθετούνται στην συσκευή σου.

Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 10 PRO

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 10 PRO

Bluetooth
Ναι
Επιφάνεια
Tempered Glass 6mm
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
180
Διαβάθμιση (g)
10
Λιπομέτρηση
Ναι
Δείκτης Σωματικής Μάζας
Ναι
Σωματικό Νερό
Ναι
Μυϊκή Μάζα
Ναι
BMR | AMR
Ναι
Πρωτεΐνη
Ναι
Auto On / Off
Ναι
Οθόνη
LED
Μπαταρίες
4xAA (Δεν περιλαμβάνονται)
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.