Multi Loop Strech Band
Multi Loop Strech Band
Multi Loop Strech Band

Multi Loop Strech Band

88264
Προϊόν σε απόθεμα
12,50 €
Υφασμάτινο λάστιχο με 12 αυτόνομες λούπες το ιδανικό αξεσουάρ Stretching από την AMILA®
  • Χρώμα Μώβ
  • Είδος Multi Loop
  • Υλικό Ελαστικό ύφασμα
  • Διαστάσεις (cm) 230
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 230
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Βελτιώστε την ευλυγισία σας, κάντε ένα σωστό ζέσταμα για την προπόνηση σας ή ανεβείτε επίπεδό στη Yoga με το AMILA Multi Loop Stretch Band. Ο υψηλής ποιότητας βαμβακερός με Latex ιμάντας θα σας βοηθήσει να τεντωθείτε με ασφάλεια. Όταν τεντώνεστε, επιμηκύνετε τους μυς σας γύρω από τις αρθρώσεις, κάτι που βοηθά στη διεύρυνση του εύρους κίνησης και εν συνεχεία στην αποφυγή τραυματισμών. Το AMILA Multi Loop Stretch Band βοηθά στο ομαλό και προοδευτικό τέντωμα για την προστασία των μυών και την αύξηση της ευελιξίας σας.

Multi Loop Strech Band

Αυξήστε τις δυνατότητες σας

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στους χορευτές, γυμναστές, μπαλαρίνες, αθλητές, δρομείς και προπονητές, που η χρήση του AMILA Multi Loop Stretch Band είναι επιβεβλημένη. Το AMILA Multi Loop Stretch Band είναι βαμβακερό, προσδίδοντας ευχάριστη αίσθηση, με ραφές από nylon για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή! Ο ιμάντας έχει 12 ανεξάρτητες θηλιές, κάνοντάς τον φιλικό προς όλους τους χρήστες, από αρχάριους τους είδους μέχρι προχωρημένους. Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι υψηλής ποιότητας και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

Ελαστικός ιμάντας

Ελαστικός βαμβακερός ιμάντας με nylon ανθεκτικές ραφές

Μήκος 230cm

Με μήκος 230cm και 12 λούπες σε όλο το μήκος του, το AMILA Multi Loop Stretch Band είναι το ιδανικό αξεσουάρ για μεγάλο εύρος ασκήσεων stretching

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Multi Loop Strech Band

Υλικό
Ελαστικό ύφασμα
Χρώμα
Μώβ
Διαστάσεις (cm)
230
Είδος
Multi Loop
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.