Λάστιχο Ankle Tube Heavy+
Λάστιχο Ankle Tube Heavy+
Λάστιχο Ankle Tube Heavy+

Λάστιχο Ankle Tube Heavy+

48155
Προϊόν σε απόθεμα
73,00 €
Λάστιχο αντίστασης αστραγάλων από την AMILA®
  • Χρώμα Μπλε
  • Είδος Λάστιχο Ποδιών
  • Σκληρότητα Πολύ Σκληρό
  • Υλικό 100% Φυσικό latex
  • Διαστάσεις (cm) 37
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 37
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Αν ψάχνετε για ένα απλό, βολικό και οικονομικό τρόπο να δυναμώσετε και να τονώσετε τα πόδια σας τότε το  AMILA® Ankle Tube  είναι αυτό που ψάχνετε. Ενεργοποιήστε και χτίστε τους μύες των ποδιών σας με τέτοιο τρόπο που τα μηχανήματα και τα βάρη δεν μπορούν.

Λάστιχο Ankle Tube Heavy+

AMILA Ankle Tube Medium

Το AMILA® Ankle Tube διαθέτει ενισχυμένα μαξιλαράκια προσφέροντας άνεση στα πόδια σας χωρίς να προκαλεί καμία δυσφορία κατά την χρήση του. Ασκηθείτε χωρίς να πονάτε και επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωση και την ισορροπία ώστε να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Επίσης είναι ιδανικά για ασκήσεις αποκατάστασης αλλά και διεύρυνσης του εύρους κίνησης. Εύκολο στην μεταφορά μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και έξω. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας αγοράζοντας ένα λάστιχο αντίστασης.

Τα λάστιχα γυμναστικής AMILA® Ankle Tube είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

100% φυσικό Latex

Το 100% φυσικό Latex έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση και γραμμικότητα στην αντίσταση

Μήκος 37cm

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των δύο δεστρών είναι 37cm

4 επίπεδα αντίστασης για να επιλέξετε

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Λάστιχο Ankle Tube Heavy+

Υλικό
100% Φυσικό latex
Χρώμα
Μπλε
Διαστάσεις (cm)
37
Είδος
Λάστιχο Ποδιών
Σκληρότητα
Πολύ Σκληρό
Πάχος Λάστιχου (mm)
5
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.