• Νέο
Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap...
Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap...
Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap...
Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap Double Ring

Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap Double Ring

96627
Προϊόν σε απόθεμα
5,50 €
Ιμάντας αστραγάλου με διπλό D-ring
  • Χρώμα Μαύρο
  • Είδος Λαβές - Ιμάντες
  • Υλικό Polyester
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το AMILA ankle strap με διπλό D-ring είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες λόγω της εύκολης προσαρμογής του με το velcro. Διαθέτει μαλακή επένδυση που προστατεύει το πόδι ώστε να προπονείστε απρόσκοπτα.

Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap Double Ring

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Δέστρα Αστραγάλου AMILA Ankle Strap Double Ring

Υλικό
Polyester
Χρώμα
Μαύρο
Είδος
Λαβές - Ιμάντες
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.