Γυαλιά Κολύμβησης AMILA KOR-60AF Μπλε...
Γυαλιά Κολύμβησης AMILA KOR-60AF Μπλε - Διάφανοι Φακοί

Γυαλιά Κολύμβησης AMILA KOR-60AF Μπλε - Διάφανοι Φακοί

47148
Προϊόν σε απόθεμα
7,50 €
Γυαλάκια κολύμβησης σιλικόνης από την AMILA
  • Μέγεθος SR
  • Χρώμα Σκελετού Μπλε
  • Υλικό (Λουράκι) Σιλικόνη
  • Φακoί Διάφανοι
  • Υλικό (Γύρω από το μάτι) Σιλικόνη
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Γυαλιά κολύμβησης από την AMILA με λουράκι από σιλικόνη κατάλληλα για έφηβους/ενήλικους. Ο φακός του γυαλιού είναι διάφανος ενώ γύρω από το μάτι θα βρείτε σιλικόνη για την τέλεια εφαρμογή. Η γέφυρα της μύτης είναι ρυθμιζόμενη για την άνετη εφαρμογή του γυαλιού στο πρόσωπο σας. Τέλος υπάρχει ρυθμιστής και στο λουράκι για να μεγαλώνει ή να μικραίνει και να δένει σωστά στο κεφάλι σας χωρίς να μπαίνουν νερά ενώ παράλληλα να σας είναι άνετο χωρίς να σας πιέζει υπερβολικά. Το λουράκι πίσω είναι διπλό και ενώνεται προς τα μπροστά, με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμα και το δέσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού (ψηλά η χαμηλά).

Γυαλιά Κολύμβησης AMILA KOR-60AF Μπλε - Διάφανοι Φακοί

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Γυαλιά Κολύμβησης AMILA KOR-60AF Μπλε - Διάφανοι Φακοί

Μέγεθος
SR
Χρώμα Σκελετού
Μπλε
Υλικό (Γύρω από το μάτι)
Σιλικόνη
Ρυθμιστής Μύτης
Ναι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Υλικό (Λουράκι)
Σιλικόνη
Φακoί
Διάφανοι

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.