Γυαλιά Κολύμβησης AMILA L1004YAF Μπλε
Γυαλιά Κολύμβησης AMILA L1004YAF Μπλε
Γυαλιά Κολύμβησης AMILA L1004YAF Μπλε

Γυαλιά Κολύμβησης AMILA L1004YAF Μπλε

47176
Προϊόν σε απόθεμα
11,00 €
Γυαλάκια κολύμβησης σιλικόνης από την AMILA με φακούς αντιθαμφωτικούς με προστασία UV.
  • Μέγεθος SR
  • Χρώμα Σκελετού Μπλε
  • Υλικό (Λουράκι) Σιλικόνη
  • Φακoί Διάφανοι
  • Υλικό (Γύρω από το μάτι) TPR + PP
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Γυαλιά κολύμβησης από την AMILA με λουράκι από σιλικόνη κατάλληλα για έφηβους/ενήλικους. Αυτός ο τύπος γυαλιού θυμίζει μάσκα και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι σαν υβριδικό γυαλιά/μάσκα. Έχει την άνεση της μάσκας αλλά την φορητότητα των γυαλιών. Ο φακός του γυαλιού είναι διάφανος απο πολυανθρακικό, αντιθαμβωτικός και με προστασία από ακτίνες UV, ενώ γύρω από το μάτι και στην περιοχή της μύτης θα βρείτε TPR + PP. Το TPR είναι ένα υλικό που προσαρμόζεται πολύ στο πρόσωπο παρέχοντας επιπλέον άνεση. Τέλος στην άκρη του σκελετού θα βρείτε τα 2 κουμπιά χαλάρωσης για τα λουράκια, ενώ για να σφίξετε τα λουράκια απλά τα τραβάτε μέχρι το σημείο που να δένει σωστά στο κεφάλι σας χωρίς να μπαίνουν νερά ενώ παράλληλα να σας είναι άνετο χωρίς να σας πιέζει υπερβολικά.

Γυαλιά Κολύμβησης AMILA L1004YAF Μπλε

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Γυαλιά Κολύμβησης AMILA L1004YAF Μπλε

Μέγεθος
SR
Χρώμα Σκελετού
Μπλε
Υλικό (Γύρω από το μάτι)
TPR + PP
Ρυθμιστής Μύτης
Οχι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Υλικό (Λουράκι)
Σιλικόνη
Φακoί
Διάφανοι

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.