• Νέο
Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF...
Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF...
Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF...
Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF...
Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF Μαύρο/Πράσινο Φιμέ

Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF Μαύρο/Πράσινο Φιμέ

47152
Προϊόν σε απόθεμα
6,80 €
Γυαλάκια κολύμβησης πισίνας με φιμέ αντιθαμβωτικούς φακούς
  • Μέγεθος SR
  • Χρώμα Σκελετού Μαύρο
  • Υλικό (Λουράκι) Σιλικόνη
  • Φακoί Φιμέ
  • Υλικό (Γύρω από το μάτι) Σιλικόνη
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το γυαλάκι κολύμβησης πισίνας S05YAF από την AMILA είναι ένα μονοκόμματο γυαλί κατασκευασμένο από σιλικόνη (LSR). Το υλικό στο λουράκι είναι επίσης σιλικόνη για πολύ καλή προσαρμογή και άνεση. Διαθέτει φιμέ αντιθαμβωτικούς φακούς και 3 επιλογές γέφυρα μύτης (S, M, L) για καλύτερη εφαρμογή. Η προσαρμογή στο κεφάλι γίνεται πολύ απλά, αρχικά απελευθερώνοντας το λουράκι πατώντας τα ειδικά κουμπιά δίπλα από τα μάτια, ενώ στην συνέχεια τραβώντας τα λουριά μέχρις ότου αισθανθείτε ότι το γυαλί έχει εφαρμόσει σωστά και δεν επιτρέπει εισροή νερού.

Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF Μαύρο/Πράσινο Φιμέ

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Γυαλιά Κολύμβησης ΑMILA S05YAF Μαύρο/Πράσινο Φιμέ

Μέγεθος
SR
Χρώμα Σκελετού
Μαύρο
Υλικό (Γύρω από το μάτι)
Σιλικόνη
Ρυθμιστής Μύτης
Ναι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Υλικό (Λουράκι)
Σιλικόνη
Φακoί
Φιμέ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.