Ο σύμμαχός σου στην άριστη φυσική κατάσταση

Έχεις περιττό λίπος και θες να το αποβάλλεις από πάνω σου μια για πάντα; Χρησιμοποίησε διάδρομο. Είναι ιδανικός για αεροβική προπόνηση, HIIT, βελτίωση της αντοχής, κάψιμο λίπους.

Γιατί ξεχωρίζω το διάδρομο της AMILA

Συγκριτικά με άλλους συνήθεις ύποπτους (κωπηλατική, ελλειπτικό, ποδήλατο), ο διάδρομος μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Επιπλέον, όταν τρέχεις στο διάδρομο, ενισχύεται η δυναμική ισορροπία του σώματός σου, κάτι που δεν κερδίζεις από ένα πιο "σταθερό" μηχάνημα.

Οι διάδρομοι της AMILA απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό των κραδασμών σχετικά με άλλους και είναι πιο σταθεροί και ανθεκτικοί. Διαθέτουν τις ιδανικές διαστάσεις (μήκος-πλάτος) ιμάντα, πράγμα που τους καθιστά άνετους για μεγάλο εύρος σωματότυπων. Η μεγάλες, εύχρηστες κονσόλες χειρισμού των διαδρόμων AMILA, παρέχουν πλήθος ρυθμίσεων ταχύτητας και κλίσης του διαδρόμου καθώς και μεγάλο αριθμό προεπιλογών προγραμμάτων προπόνησης, που σίγουρα θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου.

Christy’s Tips:

Επειδή στο διάδρομο το σώμα σου δέχεται κάποιους κραδασμούς, σε αντίθεση με το ποδήλατο ή το ελλειπτικό, καλό είναι να φοράς παπούτσια κατάλληλα για τρέξιμο, που να συμβάλουν στην απορρόφηση των κραδασμών, για να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς στον αστράγαλο και στο γόνατο.

Οι διάδρομοι της AMILA δίνουν μεγάλη έμφαση σε ενσωματωμένα συστήματα απορρόφησης των κραδασμών που βρίσκονται στο πάτωμα τους, παρόλα αυτά μην παραμελήσεις τα ειδικά παπούτσια για το τρέξιμο, θα σε βοηθήσουν.

Όταν είσαι πάνω στο διάδρομο, είτε περπατάς είτε τρέχεις, μην παίζεις με το κινητό σου, γιατί εμποδίζεις την κίνηση του κορμού σου, με αποτέλεσμα να μη γυμνάζεις σωστά κοιλιακούς και ραχιαίους, ενώ είναι πολύ πιθανό να ερεθίσεις τη μέση σου. Προσπάθησε να κουνάς τα χέρια σου εναλλάξ με τα πόδια ούτως ώστε να γυμνάζεις και τον κορμό σου.

Το ήξερες ότι ένας διάδρομος μπορεί να σε βοηθήσει και σε ασκήσεις ενδυνάμωσης;

1. Βυθίσεις τρικεφάλων
Πάτησε στα ακίνητα πλαϊνά μέρη του διαδρόμου και έχοντας στην πλάτη σου τον πίνακα, κρατήσου από τις λαβές. Βάλε δύναμη και ίσιωσε τα χέρια σου, ανεβάζοντας ψηλά το σώμα, με τα γόνατα λυγισμένα πίσω σου. Λύγισε τους αγκώνες στις 90 μοίρες προς τα πίσω, χαμηλώνοντας το σώμα σου και μετά πίεσε για να ανέβεις ξανά. Πιο εύκολη παραλλαγή: Ξεκίνα με βυθίσεις, με τα πέλματα στο πάτωμα και τα χέρια σου στηριγμένα στο διάδρομο, πίσω από τους γλουτούς σου. Εισπνοή στο κατέβασμα και εκπνοή στο ανέβασμα.

2. Άρσεις γονάτων για κάτω κοιλιακούς

Μείνε στην ίδια θέση με την προηγούμενη και εκπνέοντας σήκωσε τα γόνατα σου προς το στήθος σου γυμνάζοντας τους κάτω κοιλιακούς.

Μπορείς να το συνδυάσεις και με προσαγωγούς, σφίγγοντας με τα γόνατα σου την Μπάλα Pilates AMILA με ή χωρίς βάρος.

3. Άσκηση με βάρη

Πρόσθεσε βάρη άκρων στα χέρια ή τα πόδια σου και κάνε την άσκηση ακόμα πιο δύσκολη. Εμένα μου αρέσει η αίσθηση του Neoprene που χρησιμοποιεί η AMILA στα βάρη άκρων της.

Μπορείς επίσης περπατώντας να γυμνάσεις τα χέρια και τον κορμό σου συγχρόνως, κρατώντας στα χέρια σου βαράκια 1Kg ή 2Kg, όπως τα αγαπημένα μου AMILA Vinyl Dumbbell 1Kg.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.