Γιατί να χρησιμοποιήσεις ένα AMILA Pilates Ring κατά τη διάρκεια της προπόνησης σου;

Το Pilates ring ή αλλιώς magic circle είναι ένα από τα πιο γνωστά αξεσουάρ που χρησιμοποιείται στο pilates!

Το AMILA Pilates Ring είναι ένα εύκαμπτο, ελαφρύ, ελαστικό στεφάνι με δυο λαβές δεξιά και αριστερά που παρέχει αντίσταση η οποία βοηθάει στην τόνωση των μυων μέσα από ένα απλό ασκησιολόγιο.

Ξεκινώντας την προπόνηση με ένα AMILA Pilates Ring θα αντιληφθείτε ότι η αποτελεσματικότητά του είναι μεγαλύτερη από ότι νομίζατε αρχικά και ίσως ένα ελαφρύ πιάσιμο στους μύες σας να κάνει την εμφάνιση του για αρκετές, πράγμα που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του σε πολλές μυικές ομάδες.

Το AMILA Pilates Ring είναι ένα εξεσουάρ προπόνησης το οποίο δίνει τη δυνατότητα να συνδυαστούν ασκήσεις άνω και κάτω κορμου και να καταρτιστεί ένα πλούσιο και πλήρες ασκησιολογιο.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του AMILA Pilates Ring είναι η προσιτή τιμή του, η ποικιλία διαδαθμίσεων με βάση τη σκληρότητα του και ότι μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας στην πραγματοποίηση ασκήσεων ακόμα και στο σπίτι σας

Με το pilates ring μπορείτε να γυμνάσετε τον κορμό, τα χέρια, την πλάτη, το θώρακα και τη λεκάνη

Πέρα όμως από την ενδυνάμωση που προσφέρει, η προπόνηση με το AMILA Pilates Ring, βοηθά στη βελτίωση της ισορροπίας και την ιδιοδεκτικότητα* σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ασκούμενος μπορεί να δουλέψει συγκεκριμένες ασκήσεις από διαφορετικές θέσεις του σώματος, δυσκολεύοντας τη διατήρηση της ισορροπίας αλλά και δυναμώνοντας και ενεργοποιώντας το κέντρο του σώματος, από το οποίο ξεκινα η εκπαίδευση και ενίσχυση της ισορροπίας.

* Η ιδιοδεκτικότητα γνωστή και ως έκτη αίσθηση, είναι η δυνατότητα που έχει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα να φέρνει σε επαφή και να συντονίζει τα διάφορα τμήματα του σώματος μεταξύ τους

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.