• Νέο
Κούνια Yoga ελαστική (Elastic Yoga...
Κούνια Yoga ελαστική (Elastic Yoga Swing Hammock) Μαύρη 6m

Κούνια Yoga ελαστική (Elastic Yoga Swing Hammock) Μαύρη 6m

96921
Προϊόν σε απόθεμα
48,90 €
Κούνια Yoga, τύπου Hammock
  • Χρώμα Μαύρο
  • Διαστάσεις (m) 6x2,8
  • Ελαστικότητα Μεγαλύτερη
  • Υλικό Nylon
  • Λαβές Οχι
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

H AMILA Yoga Swing είναι μια από τις πιο premium επιλογές στην κατηγορία των aerial yoga swings. Κατασκευασμένη από πιστοποιημένης ποιότητας υλικά και έχοντας τις κατάλληλες διαστάσεις, η AMILA Yoga Swing σας επιτρέπει να πάρετε οποιαδήποτε στάση Yoga για μια πλήρη συνεδρία διαλογισμού. Τα 6 μέτρα μήκος, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τους κόμπους όπου σας βολεύουν ανάλογα με το ύψος του χώρου σας.

Κούνια Yoga ελαστική (Elastic Yoga Swing Hammock) Μαύρη 6m

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Κούνια Yoga ελαστική (Elastic Yoga Swing Hammock) Μαύρη 6m

Υλικό
Nylon
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις (m)
6x2,8
Ελαστικότητα
Μεγαλύτερη
Λαβές
Οχι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
200

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.