Κούνια Yoga (Yoga Swing Hammock) Μπλε 5m
Κούνια Yoga (Yoga Swing Hammock) Μπλε 5m

Κούνια Yoga (Yoga Swing Hammock) Μπλε 5m

81701
Προϊόν σε απόθεμα
64,90 €
Κούνια Yoga, τύπου Hammock λιγότερο ελαστική
  • Χρώμα Μπλε
  • Διαστάσεις (m) 5x2,8
  • Ελαστικότητα Μικρότερη
  • Υλικό Nylon 40D
  • Λαβές Οχι
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

H AMILA Yoga Swing είναι μια από τις πιο premium επιλογές στην κατηγορία των aerial yoga swings. Κατασκευασμένη από πιστοποιημένης ποιότητας υλικά και έχοντας τις κατάλληλες διαστάσεις, η AMILA Yoga Swing σας επιτρέπει να πάρετε οποιαδήποτε στάση Yoga για μια πλήρη συνεδρία διαλογισμού. Τα 5 μέτρα μήκος, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τους κόμπους όπου σας βολεύουν ανάλογα με το ύψος του χώρου σας.

Κούνια Yoga (Yoga Swing Hammock) Μπλε 5m

Τι είναι η Aerial Yoga

Η Aerial Yoga είναι ένα είδος άσκησης που συνδυάζει τις γνωστές θέσεις (asanas) της Υoga, με την ενδυνάμωση του σώματος που προσφέρει η αιώρηση, δηλαδή η εκτός εδάφους προπόνηση, αφού ο ασκούμενος βρίσκεται σε μια αιώρα. Είναι αγαπημένη από πολλούς yogis λόγω των διαφόρων νέων στάσεων που προσφέρει σε συνδυασμό με τα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Υλικό

Ελαστικό Nylon που επιτρέπει την πραγματοποίηση πλήθους στάσεων Yoga

Μέγιστο βάρος ασκούμενου

Η AMILA Yoga Swing μπορεί να δεχτεί βάρος μέχρι 200Kgr

Διαστάσεις

Τα 5 μέτρα μήκος, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τους κόμπους όπου σας βολεύουν ανάλογα με το ύψος του χώρου σας ενώ το πλάτος 2,8 μέτρα της κούνιας σας επιτρέπει να πάρετε οποιαδήποτε στάση Yoga. 

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Κούνια Yoga (Yoga Swing Hammock) Μπλε 5m

Υλικό
Nylon 40D
Χρώμα
Μπλε
Διαστάσεις (m)
5x2,8
Ελαστικότητα
Μικρότερη
Λαβές
Οχι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
200

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.