Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij...
Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij Ovtcharov Black

Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij Ovtcharov Black

97173
Προϊόν σε απόθεμα
33,90 €
Σειρά Ρακετών της Butterfly μη αφιερωμένη στον αθλητή Dimitrij Ovtcharov
  • Επίπεδο Competition
  • ITTF Approved Ναι
  • Set Οχι
  • Πάχος Σπόγγου (mm) 2,1
  • Λαβή Κοίλη
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Η ρακέτα Dimitrij Ovtcharov Black είναι προηγμένη ρακέτα που προορίζεται για τεχνικά καταρτισμένους παίχτες. Κατασκευασμένη με λάστιχο Wakaba και σφουγγάρι 2,1 χιλιοστών εξοπλισμένη με τεχνολογίες όπως Ergo Grip, Parabolic Grip και EVA Layer προσφέροντας πολύπλευρο παιχνίδι υψηλών ταχυτήτων. Το λάστιχο της ρακέτας είναι εγκεκριμένο από την ITTF (International Table Tennis Federation - Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης)

Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij Ovtcharov Black

ITTF Approved

Ergo Grip

EVA Layer

EVA Layer

Original Butterfly

Spin
100%
Speed
100%
Control
90%

LEARNING

ADVANCE

SPORTIVE

COMPETITION

Λαβή Ergo Grip

Η λαβή τεχνολογίας ERGO GRIP χαρακτηρίζεται για την απίστευτη αίσθηση στην παλάμη του χεριού. Εργονομιακός σχεδιασμός, για την απολύτη μετάδοση της δύναμης

EVA Layer

Η σείρα Dimitrij Ovtcharov είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία EVA Layer. Η τεχνολογία αυτή, απορροφά τους κραδασμούς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την βοήθεια των στρώσεων EVA στην λαβή.

Όταν το μπαλάκι χτυπάει την ρακέτα, δημιουργούνται δονήσεις. Αυτές οι δονήσεις μεταφέρονται στην λαβή, εκεί που 2 πλατιά στρώματα EVA εσωτερικά της λαβής τις αποσβένουν, δίνοντας μια πιο αρμονική αίσθηση, ακρίβεια και καλό έλεγχο της μπάλας. Επιπρόσθετα, το EVA καταλαμβάνει χώρο με μικρότερο βάρος, κάτι το οποίο επιτρέπει την αύξηση της ταχύτητας αντίδρασης.

Parabolic Grip

Η Ρακέτα Black από την σειρά Dimitrij Ovtcharov εκτός από την τεχνολογία Ergo Grip έχει και την τεχνολογία Parabolic Grip. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι μια πολύπλοκη εσοχή της λαβής η οποία στρογγυλεύει τέλεια τις άκρες της λαβής. Η ρακέτα γίνεται ακόμα πιο άνετη προσφέροντας περισσότερο έλεγχο ακόμα και με σφυχτό κράτημα

Scan Αυθεντικότητας

Στο κάτω μέρος της ρακέτας θα βρείτε ένα αυτοκόλλητο με ολόγραμμα που αποδεικνύει την αυθεντικότητα και τυπωμένο ένα QR Code. Σκανάροντας το QR code θα βρείτε ενδιαφέρον πληροφορίες για την Butterfly, τον Timo Boll αλλά και όλη την σειρά ρακετών

Scan Αυθεντικότητας

Στο κάτω μέρος της ρακέτας θα βρείτε ένα αυτοκόλλητο με ολόγραμμα που αποδεικνύει την αυθεντικότητα και τυπωμένο ένα QR Code. Σκανάροντας το QR code θα βρείτε ενδιαφέρον πληροφορίες για την Butterfly, τον Timo Boll αλλά και όλη την σειρά ρακετών

Στις 19 Δεκεμβρίου του 1950, ο Hikosuke Tamasu ίδρυσε την Tamasu Co., Ltd στην μικρή πόλη της Yanai, στην Ιαπωνία. Αυτή ήταν η αρχή μιας εταιρίας σχεδόν μοναδικής στο είδος της, στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ο ιδρυτής της εταιρίας Tamasu ήταν γνωστός διεθνής αθλητής της Ιαπωνίας εκείνη την περίοδο, ολοκληρώνοντας το όνειρο ζωής που είχε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα, ενώ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκανε την Butterfly την κορυφαία εταιρία σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργικότητα, αντοχή και η προ υπάρχουσα τεχνική γνώση έφεραν την επιτυχία. Ξανά και ξανά ο Hungary_Tamasu_70th_small.pngκύριος Tamasuέψαχνε για νέες προκλήσεις να εξιδανικεύσει τις τεχνικές, με την χρήση πρωτοποριακών υλικών. «Κάθε παίχτης είναι διαφορετικός. Καθένας έχεις τις δεξιότητες και τις αδυναμίες του. Προσφέροντας ξεχωριστό υλικό παιξίματος ήθελα να βοηθήσω τους παίχτες σωστά από την αρχή, δίνοντας έμφαση στην μοναδικότητα», περιγράφει την φιλοσοφία της εταιρίας.

Το μεγάλο άλμα έγινε το 1960 και 1962 όταν παρουσιάστηκαν τα Butterfly ALLROUND D13 και TEMPEST D 13. Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο, ήταν η παρουσίαση του SRIVER το 1967, το οποίο είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα λάστιχα παγκοσμίως. Με το λανσάρισμα του BRYCE το 2000 μια νέα γενιά λάστιχων έγινε γνωστή. Η καινούργια ενσωμάτωση είναι  η τεχνολογία High Tension. Ακόμα και αν αυτό το λάστιχο έχει κερδίσει πάνω από 30 παγκόσμια πρωταθλήματα, συνέχει βελτιώνεται, ώστε να μπορεί να συμβαδίζει με τις αλλαές του παιχνιδιού. Μια από τις τελευταίες πρωτοπορίες της Butterfly λέγεται Spring Sponge. Το μυστικό της, έγκειται στην μοναδική τεχνολογία του σφουγγαριού, που παρουσιάστηκε στην σειρά Tenergy το 2008

Από το 1983 η Butterfly διατηρεί το δικό της κέντρο προπόνησης, έρευνας και τεχνολογίας στο Τόκιο, στο οποίο συνεργάζονται υψηλής ειδίκευσης επιστήμονες μαζί με διεθνούς φήμης παίχτες και προπονητές για την ανάπτυξη νέων ρακετών και λάστιχων. Εδώ και πολλά χρόνια οι ρακέτες και τα λάστιχα χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους παίχτες στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Το νέο κέντρο της Butterfly άνοιξε στην Tokorazawa τον Απρίλιο του 2006. Εκεί, ερευνητές μπορούν να δουλέψουν κάτω από τις ιδανικές συνθήκες χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα λάστιχα και τα σφουγγάρια προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε αγοράς και νέες τεχνολογίες ανακαλύπτονται και παρουσιάζονται.

Ο κύριος Tamasu είχε πειστεί ότι το πινκγ-πονγκ τον κρατάει νέο και σε φόρμα. «Το πινκγ-πονγκ είναι ένα άθλημα για όλη μας την ζωή και ιδανικό για τους μεγάλους ανθρώπους» προσθέτει. Αυτή την ιδεολογία την μοιραζόταν με την διοίκηση, μαζί με τον CEO Shunsaku Yamada (Από το 2005), ο οποίος το έχει κάνει μότο σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν στο σύνολο του κόσμου η Butterfly έχει παρουσία. Η φιλία και η ειρήνη σημαίνουν πολλά για τον κύριο Tamasu λόγω της φρικτής εμπειρίας του WWII, ενώ επίτηδες διάλεξε το όνομα BUTTERFLY (σ.σ. Πεταλούδα) γιατί αυτό σημαίνει ειρήνη, άνοιξη και χαρά.

Η Tamasu Butterfly Ευρώπης ιδρύθηκε στην Moers στην Γερμανία το 1973. Έκτοτε συνεισφέρει στην παγκόσμια φήμη της εταιρίας. Το δίκτυο της Butterfly είναι μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη. Το παράρτημα της Γερμανίας δημιουργεί και δικές του σειρές, συμπεριλαμβανομένου του ρουχισμού, εξοπλισμού, τραπεζιών και άλλων ειδών που πωλούνται παγκοσμίως. Με τα κεντρικά γραφεία στην Moers να είναι ο μοχλός της Butterfly στην Ευρώπη για 44 χρόνια, η εταιρία δημιούργησε το νέο της σπίτι στην Krefeld-Fichtenhain.

Δύο από τους πιο νέους φέρελπις Ευρωπαίους παίχτες, Timo Boll και Michael Maze, έχουν χρόνιBoll_Zhang_Mizutani_Kopie.pngα συμβόλαιο με την Butterfly. Πολλοί ευρωπαίοι προπονητές θα στηρίξουν την προσπάθεια εύρεσης νέων ταλαντούχων παιχτών για την Butterfly. Η φιλοδοξία της εταιρίας είναι να ξανακερδίσει την κορυφή επικεντρώνοντας στους νέους παίχτες. Ένας από τους παίχτες που στηρίζονται και οδηγούν το άθλημα παγκόσμια είναι και ο δικός μας Παναγιώτης Γκιόνης.

Τα λάστιχα και οι ρακέτες είναι τα κύρια προϊόντα της εταιρίας. Αλλά δεν έχει μόνο αυτά, καθώς έχει υφάσματα, αξεσουάρ, τραπέζια και πολλά άλλα. Η Butterfly προσφέρει ένα ευρύ προϊοντικό φάσμα υψηλής ποιότητας. “Quality and service come first” (Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση έρχονται πρώτα) είναι το μότο της Butterfly

Προδιαγραφές προϊόντος Ρακέτα Ping Pong Butterfly Dimitrij Ovtcharov Black

Λαβή
Κοίλη
Βάρος (gr)
165
Επίπεδο
Competition
ITTF Approved
Ναι
Set
Οχι
Πάχος Σπόγγου (mm)
2,1
Τύπος Λάστιχου
Wakaba
Έλεγχος (%)
90
Ταχύτητα (%)
100
Φάλτσo (%)
100
Τεχνολογίες
Ergo Grip - Eva Layer - Parabolic Grip
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.