Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club
Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club
Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club
Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club
Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club
Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club

Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club

44712
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
3.150,00 €
Το απόλυτο μηχάνημα Smith, για επαγγελματική χρήση
  • Θέσεις Κλειδώματος 11
  • Διαστάσεις (cm) 112x140x211
  • Διάμετρος Τρύπας (mm) 50
  • Οδηγοί Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Χώρα Προέλευσης ΤΑΙΒΑΝ
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 112x140x211
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Το μηχάνημα Smith Jones Club από την Bodycraft αποτελεί την κορυφαία έκδοση της εταιρίας στα μηχανήματα Smith, με την φανταστική 3D κίνηση. Έρχεται μαζί με την Power Bar βάρους 20 κιλών και αντοχή 450 κιλά.

Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club

Μοναδική 3D Κίνηση Bodycraft

Τα τυπικά Smith κινούνται μόνο κατακόρυφα, δυσχεραίνοντας τη φυσική κίνηση του σώματος. Τα Jones ενσωματώνουν την 3D Motion Barbell και κινούνται τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια, επιτρέποντας την απεριόριστη, καθοριζόμενη από τον χρήστη κίνηση. Καθότι οι φυσικές κινήσεις του σώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Jones, μπορούν να εκτελεστούν όλες οι ασκήσεις ελευθέρων βαρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αυτή που ξεχωρίζει την Bodycraft, και είναι πατενταρισμένη.

Φυσικά σε περίπτωση που δεν θέλετε να πραγματοποιείτε κίνηση οριζόντια μπορείτε να κλειδώσετε την κίνηση από τον ειδικό διακόπτη.

Μπάρα - Οδηγοί - Άγκιστρα

Μαζί με το Jones, περιλαμβάνεται μπάρα 20 κιλών με μέγιστη αντοχή τα 450 κιλά.

Οι οδηγοί που κινείται η μπάρα είναι ανοξείδωτοι για αντοχή στην σκουριά, αρά και όμορφη smooth κίνηση.

Με ένα απλό γύρισμα του καρπού σας ασφαλίστε την μπάρα σε ένα από τα 11 άγκιστρα που διαθέτει το Jone. Τέλος για αποφυγή τραυματισμών υπάρχουν μεταβαλλόμενα στοπ ασφαλείας με ελατήρια. Έτσι ακόμα και αν σας φύγει η μπάρα θα σταματήσει εκεί που έχετε τοποθετήσει τα στοπ

Ρουλεμάν Γραμμικά

Το μυστικό της απόλυτης Smooth 3D Motion κίνησης επαφίεται στα απόλυτα γραμμικά ρουλεμάν, υψηλής ακρίβειας που διαθέτουν τα μηχανήματα της Bodycraft

Επιλογή Plate Rack

Για ολοκληρωμένη εμπειρία συνδυάστε το με τον κωδικό 44713, Jones Plate Rack, όπου θα μπορείτε να τοποθετήσετε τους δίσκους σας με δαχτυλίδι Φ50

Η εταιρία BodyCraft® δημιουργήθηκε το 1994 με μια απλή αποστολή, να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται να πετύχουν τους στόχους τους στην ευεξία. Το πάθος της έγκειται:

Κάθε BODYCRAFT προϊόν δημιουργήθηκε για να εκπληροί όλους αυτούς τους στόχους

Κάθε μηχάνημα BodyCraft® είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει διασκέδαση και ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα – να σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας με κάθε προπόνηση. Προσφέρει μηχανήματα που θα βάζαμε και εμείς οι ίδιοι στο σπίτι μας.

Μπορεί το design της BodyCraft® να το έχουν αντιγράψει και άλλοι και να έχει γίνει το σύνηθες στην βιομηχανία του fitness, οι τεχνολογίες και οι ιδέες της όμως προστατεύονται από πατέντες.  Όταν αγοράζετε ένα BodyCraft®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την ποιότητα του, ασχέτως του πόσο το χρησιμοποιείτε, καθώς έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν μια ζωή! Η BodyCraft® ΠΟΤΕ δεν θυσιάζει την ποιότητα για την τιμή. ΜΗΝ ξεγελαστείτε από φτηνές απομιμήσεις επειδή μόνο μοιάζουν – μόνο τα BodyCraft® έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν!

Προδιαγραφές προϊόντος Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club

Διαστάσεις (cm)
112x140x211
Διάμετρος Τρύπας (mm)
50
Οδηγοί
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Θέσεις Κλειδώματος
11
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ
Βάρος (Kg)
242

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.