AMILA Kettlebell Plastic Series 4Kg
AMILA Kettlebell Plastic Series 4Kg
AMILA Kettlebell Plastic Series 4Kg
Drag image to spin
360

AMILA Kettlebell Plastic Series 4Kg

84691
Προϊόν σε απόθεμα
7,80 €
Kettlebell από πλαστικό εξωτερικό περίβλημα, καλή σχέση ποιότητας-τιμής
  • Σειρά Plastic Series
  • Βάρος (Κg) 4
  • Χρώμα Κίτρινο
  • Λαβή Πλαστική
  • Εξωτερικό Υλικό Πλαστικό
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η AMILA έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές Kettlebell για να μπορείτε να βρείτε τον τύπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η σειρά Plastic Series είναι ιδανική για όποιος ψάχνει ένα Kettlebell οικονομικό, σε πιο χαμηλά κιλά και φιλικό προς το πάτωμα του σπιτιού.

AMILA Kettlebell Plastic Series 4Kg

Plastic Series - Μεγάλες Λαβές

Η σειρά Plastic Series είναι η πιο οικονομική σειρά Kettlebell, προσφέροντας μια πολύ καλή σχέσης ποιότητας τιμής. Το εξωτερικό περίβλημα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ενώ η γέμιση μέσα είναι από τσιμέντο. Υπάρχει χρωματική λεπτομέρεια επάνω στο Kettlebell ή οποία εκφράζει το διαφορετικό βάρος. Αρκετά μεγάλες λαβές για άνετο πιάσιμο και ασφάλεια.

  • Ενισχύστε την δύναμη, την αντοχή και τον συντονισμό σας
  • Βελτιώστε το καρδιοαναπνευστικό σας
  • Γυμνάστε όλο το σώμα, κάψτε θερμίδες
  • Ενεργοποιήστε τον κορμό και τους σταθεροποιητικούς μύες σας
  • Βελτιώστε την κίνηση, την ευελιξία και την ταχύτητα σας

"Ποδαράκια" από Λάστιχο

Στη βάση του θα βρείτε «ποδαράκια» λαστιχένια για να κάθεται το Kettlebell στο πάτωμα με ασφάλεια χωρίς να φοβάστε μην αφήσει κάποιο σημάδι.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές της σειράς Kettlebell Plastic Series πατώντας εδώ

Το Kettlebell στην Αρχαιότητα

Αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι τα βάρη τύπου Kettlebell  ή «Δράμι», όπως είναι η ελληνική ονομασία, χρησιμοποιόντουσαν από τους αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες, η λέξη «Kettlebell» εμφανίστηκε σε ένα Ρωσικό λεξικό περί της αρχής του 17ου αιώνα μ.Χ. Από το 1948 το Kettlebell έχει μπει για τα καλά στην ζωή των Ρώσων και γίνεται εθνικό σπορ της Ρωσίας.

Η δημοφιλία αυτού του περίεργου οπτικά βάρους σαν αξεσουάρ γυμναστικής διαδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορεί να γυμνάσει πολλές μυϊκές ομάδες, να παρέχει μια συνολική προπόνηση σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ασκησιολόγιο είναι πραγματικά μεγάλο.

*Φωτογραφία από το αρχαιολογικό μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία από ένα βάρος τύπου Kettlebell.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος AMILA Kettlebell Plastic Series 4Kg

Χρώμα
Κίτρινο
Λαβή
Πλαστική
Εξωτερικό Υλικό
Πλαστικό
Υλικό Γέμισης
Τσιμέντο - Ρινίσματα Σιδήρου
Σειρά
Plastic Series
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Κg)
4

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.