Amila Dual Handle Medicine Ball 5Kg
Amila Dual Handle Medicine Ball 5Kg

Amila Dual Handle Medicine Ball 5Kg

84678
Προϊόν σε απόθεμα
51,50 €
Αυξήστε το ασκησιολόγιο με την Amila Dual Handle Medicine Ball
  • Βάρος (Kg) 5
  • Χρώμα Πράσινο
  • Διάμετρος (cm) 25
  • Εξωτερικό Υλικό Λαστιχο
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό εργαλείο για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο εκγύμνασης είναι η AMILA Dual Handle Medicine Ball η οποία εξυπηρετεί μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων και βελτιώνει την εκτέλεση τους.

Amila Dual Handle Medicine Ball 5Kg

Δώστε άλλη διάσταση στην προπόνησή σας

Η Amila Dual Handle Medicine Ball, βελτιώνει τη τόνωση του σώματος με ασκήσεις όπως, Pass-Under Lunges και Russian Twists.
Η προπόνηση με την μπάλα στοχεύει σε πάρα πολλές μυϊκές ομάδες όπως ώμοι, τρικέφαλο, κοιλιακούς, πλάτη, τετρακέφαλο και γλουτούς.
Κάνοντας προπόνηση με μια Amila Dual Handle Medicine Ball αναπτύσσετε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνετε τη μυϊκότητα, βελτιώνετε την αντοχή και τη στάση σώματος σας.

Μία ασυνήθιστη Medicine Ball

Η συγκεκριμένη AMILA Dual Handle Medicine Ball  δεν είναι μια συνηθισμένη Medicine Ball καθώς διαθέτει 2 εργονομικές λαβές με πολύ καλό Grip. Με αυτή, μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις κρατώντας τη με τα 2 ή και με το ένα χέρι. Είναι επικαλυμμένη με λάστιχο η ηφή του οποίου, διευκολύνει το πιάσιμο, κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλής κατά την διάρκεια των ασκήσεων.

Η AMILA Dual Handle Medicine Ball υπάρχει σε 7 διαφορετικές επιλογές κιλών, με χρωματική διάκριση. Οι μπάλες των 3, 4 , 5, 6 κιλών είναι χρώματος Μπλε – Κόκκινου – Πράσινου – Μαύρου αντίστοιχα, ενώ οι μπάλες των 8, 10 και 12 κιλών είναι μαύρες με κόκκινο λογότυπο.

Υψηλής ποιότητας λάστιχο

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας λάστιχο το οποίο παρέχει άριστη πρόσφυση, και έχει σχεδόν μηδενική οσμή.

Βάρος 4Kgr

Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς βάρος, ανάλογα με το επίπεδο σας και την άσκηση που επιθυμείτε να εκτελέσετε

Διάμετρος 25cm

H ιδανική διάμετρος των 25cm την καθιστούν εύκολη στην χρήση.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Amila Dual Handle Medicine Ball 5Kg

Χρώμα
Πράσινο
Διάμετρος (cm)
25
Εξωτερικό Υλικό
Λαστιχο
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
5

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.