Λάστιχα αντίστασης

Η προπόνηση με λάστιχα αντίστασης είναι μια νέα προσέγγιση στην γυμναστική. Παλαιότερα τα λάστιχα χρησιμοποιούνται περισσότερο  από ασκούμενους που ήταν στη φάση της αποκατάστασης ύστερα από έναν τραυματισμό είτε βοηθητικά κατά τη διάρκεια της προπόνησης και περισσότερο από γυναικες .

Είδη λάστιχων αντίστασης

Τα λάστιχα αντίστασης διαχωρίζονται σε είδη, ανάλογα με το σχήμα τους σε, Gym bands, Gym tubes, Loop bands και small Loop Bands, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε μέθοδο προπόνησης με αντίσταση.

Η AMILA διαθέτει στην αγορά μεγάλο πλήθος από κάθε είδους λάστιχο σε διάφορες διαστάσεις, τύπους και επίπεδα αντίστασης.

Τα λάστιχα της AMILA είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και φημίζονται για την αντοχή τους σε συχνή χρήση σε βάθος χρόνου.

Όλα τα λάστιχα AMILA διαθέτουν πληροφορίες για τις διαστάσεις, την ονομαστική αντίσταση και το εύρος της δύναμης που απαιτείται για την άσκηση και είναι διαχωρισμένα χρωματικά με βάση την αντίσταση.

Γνωρίζετε ότι;

Η προπόνηση με λάστιχα μπορεί να βελτιώσει την ευκαμψία, την ευλυγισία, τη δύναμη, την αντοχή, την ισορροπία, τον συντονισμό, την ταχύτητα, την ιδιοδεκτικότητα 

Τα λάστιχα αντίστασης AMILA GymBand είναι μια εύκολη στη χρήση, αξιόπιστη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα ελεύθερα βάρη και τα μηχανήματα βαρών.

Είναι φορητά και και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, σε κέντρα αποκατάστασης και σε χώρους εκγύμνασης.

Είναι διαθέσιμα σε διάφορες παραλλαγές γραμμικής αντίστασης και μήκους ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του αθλητή ή του ασθενούς, οι οποίες έχουν χρωματική κωδικοποίηση.

Ποια είναι η κατάλληλη αντίσταση για εσάς;

Τα AMILA GymBand είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Οι διαφορετικές αντιστάσεις των λάστιχων (διαχωρίζονται χρωματικά) στοχεύουν και σε διαφορετικό επίπεδο δύναμης και αντοχής.

Ένας αρχάριος ασκούμενος θα ξεκινήσει χρησιμοποιώντας ένα μαλακό λάστιχο και προοδευτικά θα πάει σε πιο σκληρή αντίσταση

Ενδεικτικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με το AMILA GymBand

Ημικαθίσματα με Εκτάσεις Ώμων

Προτάσεις Ώμων

Κλειστή Κωπηλατική

Εκτάσεις Ώμων

Κάμψεις με Εκτάσεις Ώμων

Κάμψεις Δικεφάλων

AMILA GymTubes είναι κατασκευασμένα από διπλής εμβάπτισης Latex και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες του fitness.
Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αξεπέραστη απόδοση και μέγιστη αντοχή και είναι ιδανικά για stretching, μυική τόνωση, προθέρμανση και για ασκήσεις αποκατάστασης.

Τα AMILA GymTubes διατίθενται χωρίς λαβές με ενισχυμένο σύνδεσμο ώστε να προσαρμόσετε την κατάλληλη για εσάς λαβή, καθώς και με εργονομικές λαβές από αφρώδες υλικό ή από λάστιχο υψηλής αντοχής

Ποια είναι η κατάλληλη αντίσταση για εσάς;

Τα AMILA GymTubes διατίθενται σε πέντε επίπεδα αντίστασης, που είναι προσδιορισμένα με χρώματα.

Ξεκινήστε από ένα χαμηλό επίπεδο, όπως αυτό της αποθεραπείας, και φτάστε μέχρι το επίπεδο της ενδυνάμωσης.

Επιλέξτε όλα τα λάστιχα και πραγματοποιήστε ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων στην προπόνηση σας.

Ενδεικτικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με το AMILA GymTube

Κωπηλατική

Κάμψεις Δικεφάλων

Απαγωγές Ώμων

Εκτάσεις Ισχύου

Κάμψεις Κορμού

Το λάστιχο αντίστασης AMILA Small LoopBand είναι ένα από τα πιο χρήσιμα, οικονομικά και εύκολα αξεσουάρ στην χρήση τους, τόσο για αθλητές όσο και για ανθρώπους του Fitness και της fυσικοθεραπείας.  Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Επιπλέον είναι ιδανικά για ασκήσεις αποκατάστασης αλλά και διεύρυνσης του εύρους κίνησης. Είναι εύκολα στην μεταφορά μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και έξω. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας αγοράζοντας ένα λάστιχο AMILA Small LoopBand.

Τα λάστιχα αντίστασης AMILA Small LoopBand είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

Ποια είναι η κατάλληλη αντίσταση για εσάς;

Τα AMILA LoopBand διατίθενται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης, που είναι προσδιορισμένα με χρώματα.

Επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο αντίστασης για εσάς και απολαύστε τα οφέλη της άσκησης με λάστιχα αντίστασης

Ενδεικτικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με το AMILA Small LoopBand

Έκταση Ισχίου

Απαγωγή Ισχίου

Κωπηλατική

Εκτάσεις Ισχύου

Κοιλιακοί

Τα λάστιχα AMILA LoopBand θα γίνουν αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ γυμναστικής λόγω της μεγάλης ποικιλίας χρήσης τους.
Από ανθρώπους του Fitness μέχρι αθλητές, τα AMILA LoopBand χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε προπόνηση και φυσικοθεραπεία.
Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα χρηστών, τόσο από αρχάριους για stretching, ενδυνάμωση αλλά και υποβοήθηση σε έλξεις όσο και για πιο προχωρημένους για Power Lifting, Άρσεις θανάτου, Βυθίσεις, καθίσματα κ.α. Όσο προχωράτε επίπεδο μπορείτε είτε να δυσκολέψετε τις ασκήσεις είτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο λάστιχου.

Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

Ποια είναι η κατάλληλη αντίσταση για εσάς;

Τα AMILA LoopBand είναι διαθέσιμα σε 6 αντιστάσεις και η αντίσταση τους διαφοροποιείται από το πλάτος τους.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.