• Νέο
Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5
Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5
Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5
Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5

Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5

41679
Προϊόν σε απόθεμα
26,90 €
Μπάλα Volley υψηλής ποιότητας, μαλακή από Κορεάτικο Microfiber PU
  • Βάρος (gr) 260-280
  • Μέγεθος 5
  • Χρήση Εσωτερική
  • FIVB Οχι
  • Ενώσεις Κολλητές στο χέρι
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μπάλα Volley AMILA VB200 No. 5

Βάρος (gr)
260-280
Μέγεθος
5
Ενώσεις
Κολλητές στο χέρι
Εξωτερικό Υλικό
Korean Microfiber PU 1.6mm
Χρήση
Εσωτερική
FIVB
Οχι
Σαμπρέλα
70% Butyl
Στρώσεις
2 Nylon + 1 Polyester
Χώρα Προέλευσης
ΒΙΕΤΝΑΜ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.