• Νέο
Μπαλάκι Μασάζ AMILA Plexus Soft
Μπαλάκι Μασάζ AMILA Plexus Soft
Μπαλάκι Μασάζ AMILA Plexus Soft

Μπαλάκι Μασάζ AMILA Plexus Soft

96781
Προϊόν σε απόθεμα
9,90 €
Μπαλάκι Μασαζ πολλαπλών επιφανειών διαμέτρου 13cm κατάλληλο για αρχάριους.
  • Αντίσταση Soft
  • Υλικό EVA
  • Χρώμα Πορτοκαλί
  • Τεμάχια 1
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η μπάλα μασάζ Plexus συνδυάζει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτομάλαξης. Μια μπάλα μασάζ επόμενης γενιάς, σε συνδυασμό με το μότιβο των Foam Roller Plexus.

Μπαλάκι Μασάζ AMILA Plexus Soft

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μπαλάκι Μασάζ AMILA Plexus Soft

Υλικό
EVA
Χρώμα
Πορτοκαλί
Τεμάχια
1
Αντίσταση
Soft
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.