Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT
Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT

Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT

44717
Προϊόν σε απόθεμα
2.299,00 €
Διπλή τροχαλία της Bodycraft, η τέλεια επιλογή για ξενοδοχεία, Βίλες και μικρά Studio γυμναστικής
  • Διαστάσεις (cm) 142x102x208
  • Τροχαλίες Fiberglass Φ9cm με σφραγισμένα ρουλεμάν
  • Σύνολο Βαρών (Kg) 180
  • Οδηγοί Χρωμιωμένοι Φ2,54cm
  • Συρματόσχοινα Αντοχής άνω των 900kg, καλυμένα με Nylon
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 142x102x208
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Η διπλή τροχαλία της Bodycraft HFT, είναι κατασκευασμένη με τα κορυφαία υλικά και είναι ιδανική για το personal studio σας, το γυμναστήριο του ξενοδοχείου - βίλας ή ακόμα και για το σπίτι σας. Πολύ όμορφος σχεδιασμός με οβάλ σίδερα, κομμένα με laser cut για απόλυτη ακρίβεια. Το συνολικό βάρος πλακών 180 κιλών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Τα συρματόσχοινα υψηλής αντοχής και οι τροχαλίες από Fiberglass με τα σφραγισμένα ρουλεμάν προσφέρουν την χαρακτηριστική Smooth αίσθηση που έχουν όλα τα προϊόντα της Bodycraft

Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT

Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών

Στη τροχαλία HFT της Bodycraft Μπορείτε να βρείτε μονόζυγο με διάφορες αντιολισθητικές λαβές για την εκγύμναση των διαφορετικών μυών. 

Αριθμοί Χαραγμένοι με Laser

Η ποιότητα κατασκευής της Bodycraft είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε από τις μεγάλες ή μικρές λεπτομέρειες στην κατασκευή. Μια από αυτές έχει να κάνει με την χάραξη των νούμερων με laser ή την απόλυτη ακρίβεια στις αποστάσεις των τρυπών.

Η κύλιση και η ασφάλιση του ύψους των βάσεων των συρματόσχοινων θα σας αφήσει απαράμιλλους.

Πλάκες Βαρών - Full Smooth Experience

Η διπλή τροχαλία της Bodycraft διαθέτει πλάκες βαρών συνολικού βάρους 180 κιλών (90 σε κάθε πλευρά) με αναλογία βάρους 2:1. Τα βάρη είναι μεταλλικά υψηλής ποιότητας και ακρίβειας. Οι οδηγοί των βαρών είναι χρωμιωμένοι διαμέτρου 2,54 εκατοστών

Τα συρματόσχοινα είναι αντοχής άνω των 900 κιλών καλυμμένα με Nylon. Οι τροχαλίες είναι από fiberglass διαμέτρου 9 εκοστών, με ρουλεμάν κελιστού τύπου τα οποία εγγυόνται την απόλυτη εμπειρία κίνησης.

Πολλά Αξεσουάρ!

Η τροχαλία της Bodycraft δεν προσφέρει μόνο καλή ποιότητα αλλά και ένα "πλούσιο" σύνολο εξαρτημάτων καθώς περιλαμβάνει: Βιβλίο ασκήσεων, Μακριά & Κοντή μπάρα με επένδυση, Σχοινί τρικεφάλων, Ιμάντες έλξεων, 2 αλυσίδες, Ιμάντες αστραγάλων, Μονές χειρολαβές. Με το σύνολο των αξεσουάρ την βοήθεια από το βιβλίο ασκήσεων αλλά και την φαντασία σας το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μπορέσετε να εκτελέστε πάρα πολλές ασκήσεις!

Η εταιρία BodyCraft® δημιουργήθηκε το 1994 με μια απλή αποστολή, να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται να πετύχουν τους στόχους τους στην ευεξία. Το πάθος της έγκειται:

Κάθε BODYCRAFT προϊόν δημιουργήθηκε για να εκπληροί όλους αυτούς τους στόχους

Κάθε μηχάνημα BodyCraft® είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει διασκέδαση και ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα – να σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας με κάθε προπόνηση. Προσφέρει μηχανήματα που θα βάζαμε και εμείς οι ίδιοι στο σπίτι μας.

Μπορεί το design της BodyCraft® να το έχουν αντιγράψει και άλλοι και να έχει γίνει το σύνηθες στην βιομηχανία του fitness, οι τεχνολογίες και οι ιδέες της όμως προστατεύονται από πατέντες.  Όταν αγοράζετε ένα BodyCraft®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την ποιότητα του, ασχέτως του πόσο το χρησιμοποιείτε, καθώς έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν μια ζωή! Η BodyCraft® ΠΟΤΕ δεν θυσιάζει την ποιότητα για την τιμή. ΜΗΝ ξεγελαστείτε από φτηνές απομιμήσεις επειδή μόνο μοιάζουν – μόνο τα BodyCraft® έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν!

Προδιαγραφές προϊόντος Μηχάνημα Διπλής Τροχαλίας Bodycraft HFT

Διαστάσεις (cm)
142x102x208
Τροχαλίες
Fiberglass Φ9cm με σφραγισμένα ρουλεμάν
Σύνολο Βαρών (Kg)
180
Οδηγοί
Χρωμιωμένοι Φ2,54cm
Συρματόσχοινα
Αντοχής άνω των 900kg, καλυμένα με Nylon
Καλύμματα Βαρών
Ακρυλικά πάνελ μισού ύψους
Σωλήνες
Οβάλ 8,26x4,45mm
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.