• Νέο
Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band...
Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band...
Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band...
Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band Lime/Yellow

Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band Lime/Yellow

45709
Προϊόν σε απόθεμα
4,90 €
Απομάκρυνε τον ιδρώτα από το μέτωπο σου, και μείνε συγκεντρωμένος στον αγώνα με το AMILA Tie band
  • Είδος Περιμετώπιο
  • Υλικό 88,7% Polyester, 11,3% Spandex
  • Διαστάσεις (cm) 6x100
  • Βάρος (gr) 35
  • Τεμάχια 1
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 6x100
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Μην χάνεις ποτέ την συγκέντρωση σου κατά την διάρκεια του αγώνα. Με το AMILA Tie Band μπορείς να απομακρύνεις τον ιδρώτα από το μέτωπο γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι δετού σχεδιασμού, δηλαδή ο καθένας μπορεί να το προσαρμόσει στο μέγεθος του, εκεί που νιώθει ο ίδιος άνετα.

Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band Lime/Yellow

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Περιμετώπιο Bandana AMILA Tie Band Lime/Yellow

Υλικό
88,7% Polyester, 11,3% Spandex
Διαστάσεις (cm)
6x100
Είδος
Περιμετώπιο
Βάρος (gr)
35
Τεμάχια
1
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.