• Νέο
Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band...
Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band...
Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band...
Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band Set 3-Pack

Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band Set 3-Pack

45710
Προϊόν σε απόθεμα
7,90 €
Σετ κορδέλες μαλλιών ιδανικές για κάθε είδους προπόνησης - αθλητικής δραστηριότητας
  • Είδος Περιμετώπιο
  • Υλικό 51,3% Βαμβάκι, 26,4 Elastic Fiber, 22,3% Polyester
  • Τεμάχια 1
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Μην χάνεις την συγκέντρωση σου κατά την διάρκεια της άθλησης. Με τα Amila Hairband κράτησε τα μαλλιά σου μαζεμένα και μείνε συγκεντρωμένος/η στον στόχο σου. Μόνο έτσι θα ξεπεράσεις τα όρια! Διαθέτει ταινία σιλικόνης η οποία θα βοηθήσει την κορδέλα να μείνει στην θέση της προσφέροντας σωστό κράτημα! Έρχεται σε σετ 3 τεμαχίων

Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band Set 3-Pack

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Hairband Προπόνησης AMILA Hair Band Set 3-Pack

Υλικό
51,3% Βαμβάκι, 26,4 Elastic Fiber, 22,3% Polyester
Είδος
Περιμετώπιο
Τεμάχια
1
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.