Έξυπνος Συλλέκτης για Μπαλάκια Τένις
Έξυπνος Συλλέκτης για Μπαλάκια Τένις
Έξυπνος Συλλέκτης για Μπαλάκια Τένις

Έξυπνος Συλλέκτης για Μπαλάκια Τένις

45733
Σύντομα διαθέσιμο
21,50 €
Συλλέξτε και μεταφέρετε τα μπαλάκια Tennis εύκολα
  • Είδος Συλλέκτης
  • Υλικό Πλαστικό
  • Τεμάχια 1
  • Χώρα Προέλευσης ΙΝΔΙΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο έξυπνος συλλέκτης για μπαλάκια tennis από την AMILA θα σας βοηθήσει να μαζεύετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα μπαλάκια του tennis.

Έξυπνος Συλλέκτης για Μπαλάκια Τένις

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή

Ο συλλέκτης είναι κατασκευασμένος από πλαστικό σε ωραίο έντονο κίτρινοχρώμα και θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στην συλλογή μπαλών tennis. Οιμάντας που διαθέτει τον κάνει πολύ εύκολο στην μεταφορά, ενώ ο γάντζοςστην άκρη θα σας βοηθήσει να τον κρεμάσετε στα σύρματα γύρω από το γήπεδο. 

Απλότητά και Λειτουργικότητα

Ο τρόπος συλλογής των μπαλών είναι πολύ απλός. Χωρίς να σκύψετε, τοποθετήστε τον σωλήνα πάνω στο μπαλάκι, πιέστε ελαφρά και το μπαλάκι θα μπει μέσα στον σωλήνα. Μπορείτε να συλλέξετε/μεταφέρετε μέχρι 15 μπαλάκια 

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Έξυπνος Συλλέκτης για Μπαλάκια Τένις

Υλικό
Πλαστικό
Είδος
Συλλέκτης
Τεμάχια
1
Χώρα Προέλευσης
ΙΝΔΙΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.