Τα μηχανήματα τροχαλιών χρησιμοποιούνται στο παγκόσμιο Fitness αλλά και στην αποθεραπεία. Η συμπεριφορά των συρμάτων επιτρέπουν έναν μεγάλο αριθμό ασκήσεων σε διαφορετικά είδη γυμναστικής και προπόνησης, για αυτό και είναι πολύ χρήσιμα σε functional χώρους, και από personal trainers.

Υπάρχουν διάφορα συστήματα τροχαλιών. Σε αυτήν εδώ την κατηγορία έχουμε τοποθετήσει την κατηγορία των ρυθμιζόμενων (Adjustable Cable Pulleysτους σταθμούς τροχαλιών, τα γνωστά Crossover.

Οι τροχαλίες προσφέρουν αντίσταση μέσω των πλακών βάρους που φέρουν.Έχουν επιλογή στην ρύθμιση του ύψους έτσι ώστε η λαβή να προσαρμόζεται ανάλογα με την άσκηση που θέλουμε να εκτελέσουμε.

Τα οφέλη της χρήσης τροχαλιών είναι πολλά. Ένα από τα βασικά προτερήματα είναι το μεγάλο εύρος κίνησης που προσφέρει. Σε αντίθεση με τις κλασικές πρέσες που έχουν συγκεκριμένη τροχιά, οι τροχαλίες, σε αφήνουν ελεύθερο να κινηθείς επιλέγοντας ο ίδιος το «μονοπάτι» της κίνησης. Εκτός από την δύναμη τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη ταχύτητας και εκρηκτικότητας. Τέλος η μεγάλη λίστα από διαφορετικές λαβές, θα κάνουν την προπόνηση συναρπαστική κάθε φορά.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

Crossover - Τροχαλίες

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.