Οικιακά Όργανα Cardio

Τα ποδήλατα γυμναστικής ανήκουν στην κατηγορία των πιο εύχρηστων μηχανημάτων αεροβικής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα τεράστιο εύρος ηλικιών, καθώς υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές ανάλογα με τους σκοπούς της άσκησης.
Τα οικιακά ποδήλατα γυμναστικής χωρίζονται σε 3 μεγάλες κατηγορίες: Tα Spin , τα καθιστά και τα όρθια.
Κάθε μια κατηγορία εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς προπόνησης.
Τα Spin, ή αλλιώς ποδήλατα ταχύτητας, είναι ευρέως διαδεδομένα στα γυμναστήρια όπου παρέχονται ομαδικά προγράμματα, και σκοπεύουν στην προσομοίωση της εμπειρίας της ποδηλασίας. Η θέση καθίσματος, καθώς και το τιμόνι δεν μοιάζουν τόσο στα ποδήλατα βόλτας, αλλά στα ποδήλατα κούρσας.
Τα καθιστά ποδήλατα, θεωρούνται το καλύτερο όργανο γυμναστικής για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Προσφέρουν στήριξη στην μέση, άνετο κάθισμα και στοχεύουν στην διατήρηση της φυσικής κατάστασης με την χαμηλότερη καταπόνηση.
Τα όρθια ποδήλατα, μοιάζουν περισσότερο με τα ποδήλατα δρόμου, και σκοπεύουν στην διατήρηση φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους.
Οι σύμβουλοι πωλήσεων μας και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα είναι στην διάθεση σας, να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή ποδηλάτου γυμναστικής. Μπορείτε να διαβάσετε τον αναλυτικό μας οδηγό πατώντας εδώ

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ποδήλατα

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.