Επαγγελματικά Όργανα Ποδιών

Στην προϊοντική μας γκάμα θα βρείτε διάφορα όργανα εκγύμνασης κορμού, όπως μηχανήματα περιστροφής κορμού (Torso Rotation), και άλλα όργανα κάμψεων κοιλιακών

Οι σταθμοί εκγύμνασης ή πρέσες ή τροχαλίες είναι μηχανήματα σταθερής τροχιάς τα οποία είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν με ασφάλεια μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα.

Τα μηχανήματα σταθερής τροχιάς, χωρίζονται σε 2 μεγάλες βασικές κατηγορίες, με ενσωματωμένα τα βάρη (Weight Stack) και χωρίς ενσωματωμένα βάρη (Plate Loaded). Τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερης αντοχής, ενώ χρειάζονται λιγότερη συντήρηση όμως με μια δυσκολία στην γρήγορη εναλλαγή κιλών (καθώς πρέπει να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δίσκοι) . Στα μηχανήματα weight stack μπορείτε να βρείτε διάφορες σειρές της Impulse όπως η IT95, IF93, PL90, FE97 ενώ στα Plate Loaded κορυφαία σειρά αποτελεί η SL70.

Τα μηχανήματα σταθερής τροχιάς που θα βρείτε στο site, μας είναι χωρισμένα σε σειρές, για να μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε και να βλέπετε συνολικά την σειρά της αρεσκείας σας.

Στην προϊοντική μας γκάμα θα βρείτε διάφορα είδη εκγύμνασης κορμού, όπως μηχανήματα περιστροφής κορμού (Torso Rotation), και άλλα μηχανήματα κάμψεων κοιλιακών

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 15

Μηχανήματα Κοιλιακών - Ραχιαίων

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.