Επαγγελματικές Κωπηλατικές

Τα μηχανήματα κωπηλατικής ή εργόμετρα όπως είναι ο πιο σωστός όρος, ανήκουν στην κατηγορία των αερόβιων (cardio) μηχανημάτων. Προσοχή δεν πρέπει να τα συγχέουμε με τα κωπηλατικά μηχανήματα ενδυνάμωσης, όπως τα μηχανήματα της Impulse SL7019 ή IT9515 κλπ, καθώς τα συγκεκριμένα απομονώνουν περισσότερο τους μύες της πλάτης.

Τα επαγγελματικά εργόμετρα είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά καθώς οι καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά είναι πολύ υψηλής έντασης.
Η ράγα κύλισης είναι συνήθως μεγαλύτερη των οικιακών, για να μπορεί να ταιριάζει σε περισσότερα σωματότυπα (δηλαδή σε πιο ψηλούς αθλητές).
Τα ράουλα του καθίσματος είναι μεγάλα και αρκετά για να προσφέρει smooth εμπειρία στον χρήστη.
Η αντίσταση συνήθως είναι μαγνητική και αέρα, και η καλή ποιότητα μαγνητών (πχ Νεοδυμίου) και ο σχεδιασμός της φτερωτής αυξάνουν την διαθέσιμη αντίσταση.

Μια κωπηλατική που διαφέρει πολύ και σίγουρα αξίζει την δοκιμή είναι της Total Gym, η οποία δουλεύει με το βάρος του σώματος. Το εύρος των διαθέσιμων ασκήσεων με την κωπηλατική Total Gym είναι πολύ μεγάλο.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-10 από σύνολο 10
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.