• Νέο
Wall Ball AMILA Black Code 10Kg
Wall Ball AMILA Black Code 10Kg
Wall Ball AMILA Black Code 10Kg
Wall Ball AMILA Black Code 10Kg

Wall Ball AMILA Black Code 10Kg

90762
Προϊόν σε απόθεμα
57,90 €
Δώστε στην ρουτίνα της προπόνηση σας κάτι διαφορετικό οπως μια AMILA Wall Ball
  • Σειρά Black Code
  • Βάρος (Kg) 10
  • Διάμετρος (cm) 35
  • Εξωτερικό Υλικό Νάιλον καλυμμένο με βινύλιο
  • Υλικό Γέμισης Λάστιχο και Ύφασμα PP
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η AMILA WallBall οφείλει την ονομασία της στην κύρια άσκηση για την οποία δημιουργήθηκε, το πέταγμα στον τοίχο, άσκηση η οποία ενεργοποιεί την πλειοψηφία των μυϊκών ομάδων του σώματος.

Wall Ball AMILA Black Code 10Kg

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Wall Ball AMILA Black Code 10Kg

Διάμετρος (cm)
35
Εξωτερικό Υλικό
Νάιλον καλυμμένο με βινύλιο
Υλικό Γέμισης
Λάστιχο και Ύφασμα PP
Σειρά
Black Code
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
10

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.