Σχοινάκι Ρυθμικής Γυμναστικής...
Σχοινάκι Ρυθμικής Γυμναστικής Επαγγελματικό, Πορτοκαλί

Σχοινάκι Ρυθμικής Γυμναστικής Επαγγελματικό, Πορτοκαλί

4804008
Προϊόν σε απόθεμα
8,00 €
  • Διάμετρος (mm) 9
  • Χρώμα Πορτοκαλί
  • Βάρος (gr) 170
  • Μήκος (m) 3
  • Υλικό Νάιλον
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Σχοινάκι Ρυθμικής Γυμναστικής Επαγγελματικό, Πορτοκαλί

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Σχοινάκι Ρυθμικής Γυμναστικής Επαγγελματικό, Πορτοκαλί

Διάμετρος (mm)
9
Υλικό
Νάιλον
Χρώμα
Πορτοκαλί
Βάρος (gr)
170
Μήκος (m)
3
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.